in

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Κολάζει το ΤikTok, φορώντας μαύρο κορμάκι με διαφάνεια – Δείτε βίντεο

Σέξι και ανανεωμένη εμφανίζεται η 29χρονη επιχειρηματίας και μοντέλο

Ιδιαίτερη ενεργή στα social media είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Κυριακή 27/2 τράβηξε την προσοχή των χρηστών του TikTok, όταν δημοσίευσε δύο selfie video, στα οποία κάθεται στην τουαλέτα μίας μοντέρνας κρεβατοκάμαρας, πιθανότατα της δικής της.

Φορώντας μαύρο κορμάκι με διαφάνεια και δαντέλα και έχοντας σνομπ ύφος, τραγουδά on camera και επιδεικνύει το ντεκολτέ της. Έχει ολοκληρώσει το σέξι outfit της με ένα κομψό σακάκι και ένα super μίνι σορτς. Από το ντύσιμό της φαίνεται ότι ανυπομονεί να ανέβει η θερμοκρασία και να φορέσει ξανά τα καλοκαιρινά σύνολά της. Όσον αφορά το hair styling της, φορά τρέσα και έχει πιάσει τα ξανθά μαλλιά της σε μία τέλεια, χαμηλή αλογοουρά.

«Πώς νομίζουν τα κορίτσια ότι είναι η ζωή χωρίς σύντροφο» γράφει πάνω στο πρώτο βίντεο και στο δεύτερο «Πώς είναι η πραγματική ζωή», ενώ κρατά ένα κρύο ρόφημα και πίνει δύο γουλιές με καλαμάκι.

Διαφήμιση

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση, θηλυκότητα και δυναμισμό, κουνά τον κορμό και τα χέρια της στο ρυθμό της μουσικής και προκαλεί τον ανδρικό πληθυσμό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Lady Gaga: Αποκαλυπτική εμφάνιση στα SAG Awards 2022

Amelia Gray Hamlin: Σέξι και προκλητική, με ροζ λάτεξ σύνολο στο Μιλάνο