in

Βίκυ Κουλιανού: Καλημέρα καλησπέρα στους Followers με μίνι μέχρι τον αφαλό. Την είδες πάλι σήμερα;

«Φωτιά» στο Instagram έβαλε η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο

Γυναικάρα, κορμάρα και αυθεντική, η Βίκυ Κουλιανού έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά μας και κυρίως τον θαυμασμό του ανδρικού φύλου.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, δημοσιεύοντας καλλιτεχνικές φωτογραφίες και σήμερα (Τετάρτη 16/3) το πρωί κόλασε τους άνδρες followers της, όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία, σε έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκδοχή, στην οποία εμφανίζεται με σούπερ μίνι και είναι άκρως θελκτική.

Διαφήμιση

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση, πάει να κάτσει σε ένα ξύλινο τραπεζάκι, με τα καλλίγραμμα πόδια της να μαγνητίζουν το βλέμμα. Το κοντό και εφαρμοστό φόρεμα αναδεικνύει τη λεπτή σιλουέτα της και το διαφανές καλσόν με το σχέδιο της χαρίζει σεξαπίλ. Το μαύρο ντύσιμό της «σπάει» όμορφα το  λεοπάρ παλτό.

«Σημασία έχει η επικοινωνία μας να είναι ταυτόχρονη σε όλες τις μορφές σχέσεών μας 🌏🤍🇬🇷Καλημεροσπέρες ταξιδευτές 📸» σημειώνει στη λεζάντα του post της και εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της.

Λίγες ώρες πριν, το βράδυ της Τρίτης 15/3, το top model της δεκαετίας του ’90 είχε ανεβάσει πάλι στα ύψη τη θερμοκρασία στη διαδικτυακή πλατφόρμα, αναρτώντας μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το ίδιο ροκ και σέξι ντύσιμο, αλλά αυτή τη φορά σε εσωτερικό χώρο και είναι όρθια, όχι καθιστή.

Ο χώρος θυμίζει αποθήκη εστιατορίου και εκείνη, με το βλέμμα και το κεφάλι στραμμένα προς το ξύλινο πάτωμα, δείχνει σκεπτική και μπερδεμένη. Τα ατελείωτα πόδια της δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. «Αυτό που σε δυσκολεύει γίνεται πάντα η διέξοδος σου μετά» με αυτά τα λόγια συνοδεύει το εν λόγω στιγμιότυπο.

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Χρανιώτης: «Αποχαιρετά» τη σπουδαία ηθοποιό Όλγα Τουρνάκη με μία φωτογραφία

Ομορφιά: 10 από τις πιο σέξι και όμορφες γυναίκες στον κόσμο