in

Demi Rose: Στην Καραϊβική λιάζεται γυμνή και μοιράζει εγκεφαλικά

Η Βρετανίδα Kardashian, αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, προκαλεί την ερωτική φαντασία των ανδρών

Στο όμορφο νησί της Καραϊβικής Αγία Λουκία απολαμβάνει η Demi Rose καλοκαιρινές διακοπές, τουλάχιστον από τις 12 Μαρτίου, και δεν σταματά να κολάζει το Instagram με τις προκλητικές αναρτήσεις της.

Την Τετάρτη 23/3, η 26χρονη, Βρετανίδα influencer αναστάτωσε, για ακόμα μία φορά, τους άνδρες followers της, όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία της, στην οποία βρίσκεται ξαπλωμένη σε μία αναπαυτική ξαπλώστρα και ευχαριστιέται ηλιοθεραπεία, φορώντας μόνο ένα μαύρο, μεγάλο καπέλο  στρογγυλού σχήματος.

Διαφήμιση

Έχοντας τα χέρια της λυγισμένα πάνω στην ξαπλώστρα, κρύβει ένας μέρος του στήθους της και στρέφει το βλέμμα της αριστερά και πάνω. Δεν κάνει, ωστόσο, καμία προσπάθεια να κρύψει τα οπίσθιά της, σκανδαλίζοντας την ερωτική φαντασία των ανδρών.

Στη λεζάντα του post, το διάσημο μοντέλο σημειώνει με παιχνιδιάρικη διάθεση: «Θα σου στείλω μία καρτ ποστάλ».

Πίσω της απλώνεται ένα ειδυλλιακό σκηνικό με βουνά και πράσινο, το οποίο μας κάνει να την ζηλεύουμε λίγο! Θέλουμε και εμείς να πάμε στη Καραϊβική, να απολαύσουμε ηλιοθεραπεία και μετά να δροσιστούμε βουτώντας σε καθαρά νερά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Sandra Bullock: Τιμά το κόκκινο χαλί με ροζ πριγκιπική τουαλέτα, για την πρεμιέρα του «Lost City»

Ελένη Φουρέιρα: Απογείωσε το street look, επιλέγοντας oversized παντελόνι