in

Έλενα Χριστοπούλου: Eπιδεικνύει την καλοσχηματισμένη πλάτη της και οι θαυμαστές της την αποθεώνουν – Δείτε φωτογραφία

Η fashion expert και κριτής του «Ελλάδα έχει Ταλέντο» ποζάρει σαν ψεύτικη κούκλα

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Έλενα Χριστοπούλου διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz.

Φέτος είναι μία από τους τέσσερις κριτές του λαμπερού σόου του ΑΝΤ1 «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ενώ ξεχωρίζει πάντα για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Τον λογαριασμό της στο Instagram ακολουθούν περισσότερα από 328.900 άτομα, με την ίδια να αναρτά συχνά φωτογραφίες τόσο από την επαγγελματική της ζωή όσο και την προσωπική.

Διαφήμιση

Και την Κυριακή 20/3, η διάσημη fashion expert και ιδιοκτήτρια καταστήματος γυναικείων ρούχων σκανδάλισε τη φαντασία των ανδρών, όταν δημοσίευσε την παρακάτω καλλιτεχνική φωτογραφία.

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και φορώντας το σουτιέν της και μάλλον ένα εξώπλατο φόρεμα, στέκεται μπροστά από έναν καθρέπτη και επιδεικνύει την καλοσχηματισμένη πλάτη της. Τα ξανθά, κοντά μαλλιά της σχηματίζουν ανάλαφρες μπούκλες, καθιστώντας την ακόμη πιο ελκυστική.

«Being in total control 👄 #noregrets #life#me» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της, δηλώνοντας ότι έχει τον πλήρη έλεγχο της ζωής της.

Η ανάρτησή της έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, περισσότερα 9.900 likes και δεκάδες θετικά σχόλια, μερικά εκ των οποίων είναι: «Όνειρο!!!!!! 💙🌟❤️🌟🧡», «Θεά ❤️», «❤️Τόσο πάθος❤️», «Υπέροχη, αγαπημένη μου!!!!! ❤️🙌❤️🙌».

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κανεις διαιτα; Τρελό κόλπο ΚΟΒΕΙ την όρεξη ΜΑΧΑΙΡΙ. ΧΑΣΕ κιλά με ενα τρυκ που ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ

Eva Longoria: Είναι 46 και δείχνει πιο καυτή και γυμνασμένη από ποτέ