in

Μαρία Κορινθίου: Με σέξι σετ εσωρούχων, ποζάρει σε αυλή και το θηλυκό κορμί της «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η δημοφιλής ηθοποιός στο Instagram

Γυναικάρα, κορμάρα, αυθεντική και θελκτική, η Μαρία Κορινθίου έχει κερδίσει την αγάπη μας και φυσικά τον θαυμασμό των ανδρών.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Ιnstagram, αφού εργάζεται ως μοντέλο γνωστών εταιρειών γυναικείων εσωρούχων. Και την Κυριακή 20/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 583.900 followers της, όταν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα σετ εσωρούχων, αυτή τη φορά σε μπεζ χρώμα και όχι σε μαύρο όπως μας έχει συνηθίσει.

Διαφήμιση

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, στέκεται έξω από ένα παράθυρο, σε μία αυλή, και οι θηλυκές καμπύλες της κολάζουν. Το μπεζ σετ εσωρούχων, διακοσμημένο με λίγα μαύρα λουλούδια και τη δαντέλα, είναι σέξι και παράλληλα elegant.

Το σουτιέν αναδεικνύει το πλούσιο ντεκολτέ της, ενώ η κοιλιά της δείχνει γυμνασμένη. Λάμψη της χαρίζουν τα χρυσά και κομψά κολιέ, που κοσμούν το λαιμό της. Με ελαφρύ μακιγιάζ ή ίσως καθόλου, το πρόσωπό της φαίνεται ήρεμο, καθαρό και νεανικό, με τα πλούσια, μαύρα μαλλιά της να πέφτουν ανάλαφρα στην πλάτη και το στήθος της.

Η Μαρία Κορινθίου είναι σύμβολο της θηλυκότητας και νομίζω πως όλοι οι άνδρες θα συμφωνήσουν! Το post της έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 26.220 likes και δεκάδες θετικά σχόλια, μερικά εκ των οποίων είναι: «ΘΕΑ❤️❤️❤️🔥🔥🔥😍😍😍😍», «Πολύ όμορφη κοπέλα 😍», «Α ρε Κορινθίου, πυροβόλο!!!❤️❤️», «Κούκλα. Μαράκι μου, σε λατρεύω🔥🔥🔥❤️», «Οπτασία είσαι, Μαρία! Όμορφη σε σώμα, πρόσωπο και ψυχή!!!», «😍😍Υπέροχη», «Τόσο όμορφη, τόσο γλυκιά.🌹 Από μένα για σένα με μεγάλο σεβασμό και βαθιά εκτίμηση».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αθηνά Οικονομάκου: Το πλεκτό “όνειρο” και τα οικογενειακά παιχνίδια γιαγιάς με εγγονή

Dua Lipa: Ανεβάζει τη θερμοκρασία, με σέξι φωτογραφίες με μπικίνι