in

Ελένη Φουρέιρα: Τοπλες, απελευθερωμένη και με γόβες, κολάζει και απογειώνει τη θηλυκότητα

Δες τις φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας στο Instagram

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Ελένη Φουρέιρα είναι μία από τις πιο «εκρηκτικές» performer της ελληνικής showbiz. Τα ξεσηκωτικά, pop τραγούδια της ακούγονται στα clubs, ενώ όποτε τραγουδά on stage, μαγεύει τους πάντες, αφού ξέρει και μπορεί να λικνίζει το σώμα της με θηλυκότητα και στο ρυθμό της μουσικής. Παράλληλα, ξεχωρίζει για τις ενδυματολογικές της επιλογές, οι οποίες συχνά είναι τολμηρές, ενώ το κορμί της αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Και χθες, Κυριακή 8/5, η 35χρονη τραγουδίστρια «έβαλε φωτιά» στο Instagram, όταν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται τοπλες και είναι σκέτος πειρασμός!

Διαφήμιση

Αποπνέοντας σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση, ποζάρει με γυαλιά ηλίου, μαύρο διαφανές καλσόν και vintage γόβες με λεπτό, ψηλό τακούνι. Παρόλο που ουσιαστικά δεν φορά ρούχα, αλλά αξεσουάρ, δεν φαίνεται κανένα επίμαχο σημείο του κορμιού της, κάτι που απογειώνει τη φαντασία των ανδρών.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια κρύβει το στήθος της με τα χέρια της, με την έκφραση του προσώπου της να μαρτυρά πως νιώθει άνετα και σέξι. Το look της αποθεώνουν τα κρεμαστά σκουλαρίκια, τα διακριτικά δαχτυλίδια και το κομψό βραχιόλι στο δεξί της χέρι.

«Δεν έχετε ακόμα δει αρκετά από μένα. Μείνετε συντονισμένοι 😉 #newalbum #comingsoon» σημειώνει με νόημα στη λεζάντα του καυτού post της, προαναγγέλλοντας πως ετοιμάζει νέο μουσικό άλμπουμ!

Η ανάρτησή της έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, περισσότερα από 55.000 likes και τα θετικά σχόλια δεν σταματούν. Το νόημα είναι ένα: Κορίτσια, αγαπήστε τη θηλυκή σας πλευρά, το σώμα σας και απελευθερωθείτε όπως εσείς νομίζετε. Να θυμάστε πάντα να σέβεστε τον εαυτό σας και να τον προστατεύετε.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελεονώρα Μελέτη: Θαυμαστής δήλωνε αρραβωνιαστικός της και την αναζητούσε στη δουλειά της!

Το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Οι μανάδες-ασπίδες ταξιδεύουν μόνες με τα παιδιά τους…»