in

Emily Ratajkowski: Φορώντας hot μπικίνι, επιδεικνύει τους κοιλιακούς της και ξεσηκώνει το Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το 30χρονο παγκοσμίου φήμης μοντέλο

Τους περισσότερους από 29.000.000 followers της μάγεψε τη Δευτέρα 21/3 η Emily Ratajkowski, όταν δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών και ένα βίντεο, όπου εμφανίζεται με μαγιό του δικού της brand, Inamorata.

Η 30χρονη ηθοποιός και μοντέλο ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία στο Ιnstagram, φορώντας ένα σέξι μπικίνι σε ζωηρές αποχρώσεις.

Διαφήμιση

Αραχτή και χαλαρή σε μία καρέκλα, επιδεικνύει τους κοιλιακούς και το ντεκολτέ της. Τα μαλλιά της πέφτουν ανέμελα στην πλάτη και τους ώμους της, καθιστώντας την ακόμη πιο ελκυστική.

Στην παραπάνω φωτογραφία, ποζάρει καθιστή στην άμμο, με φόντο το απέραντο γαλάζιο του ωκεανού. Οι θηλυκές καμπύλες της και τα καλλίγραμμα πόδια της δεν μπορούν παρά να τρελαίνουν τον ανδρικό πληθυσμό.

Με ύφος προκλητικό κοιτά το φωτογραφικό φακό, ενώ το beach outfit της αποθεώνει η χρυσή αλυσίδα κοιλιάς. Το μακιγιάζ της είναι ελαφρύ και σε γήινους τόνους.

Ανάρτησε επίσης ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο την βλέπουμε να φοράει πάνω από το μπικίνι της ένα ασορτί μακρυμάνικο crop top και μία μίνι φούστα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μάριον Μιχελιδάκη: Η νέα μας παρέα κάθε μέρα στο OPEN

Ζέτα Μακρυπούλια: Μας δείχνει πως να είμαστε κομψές στο σπίτι μας