in

Demi Rose: Στην Καραϊβική έκανε ZipLine και τρέλανε τον ανδρικό πληθυσμό με το αθλητικό κορμάκι της

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram το 27χρονο μοντέλο

Στο όμορφο νησί Αγία Λουκία της Καραϊβικής βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Demi Rose και -όπως μαρτυρούν τα posts της στο Ιnstagram- περνά υπέροχα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη φύση.

Και την Τετάρτη 16/3, ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία στη δημοφιλή, διαδικτυακή πλατφόρμα, όταν δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα hot outfit Fendi, το οποίο αναδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της.

Διαφήμιση

Με νάζι και αυτοπεποίθηση, ποζάρει στο φωτογραφικό φακό, σκανδαλίζοντας τον ανδρικό πληθυσμό. To ολόσωμο κορμάκι biker, το οποίο συνδυάζει το καφέ και το μαύρο χρώμα και είναι διακοσμημένο με το λογότυπο της πολυτελούς ιταλικής μάρκας, τονίζει το δυνατό της σημείο, τους γλουτούς της.

Η 27χρονη influencer έχει ολοκληρώσει το αθλητικό και σέξι σύνολό της με ένα ασορτί καπέλο και μία μικροσκοπική τσάντα, ενώ έχει αφήσει τα ξανθά μαλλιά της να πέφτουν ίσια στην πλάτη και τη μέση της.

Το μοντέλο έκανε ZipLine στο τροπικό δάσος του νησιού, βολτάροντας…στα ύψη!

Στην παρακάτω φωτογραφία, η influencer έχει φορέσει το προστατευτικό κράνος και είναι έτοιμη να ζήσει την εμπειρία του ΖipLine.

Λίγα 24ωρα πριν, συγκεκριμένα τη Δευτέρα 14/3, η εκρηκτική Αγγλία είχε αναστατώσει ξανά τους άνδρες followers της, αναρτώντας ένα άλλο στιγμιότυπο από τις διακοπές της στην Αγία Λουκία, όπου φορά μόνο ένα διαφανές καφτάνι.

Καθισμένη σε ξαπλώστρα, πιάνει τα μαλλιά της και επιδεικνύει το θηλυκό κορμί της. Λάμψη της χαρίζουν το κολιέ με τις χάντρες και η αλυσίδα με τον σταυρό και στιλ τα γυαλιά ηλίου με τον λευκό σκελετό. «Η θερμοκρασία είναι υψηλή» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Καγιά: Με ντελικάτο λευκό φόρεμα, σαν μια μοντέρνα μούσα

Βενετία Καμαρά: Το ροζ είναι το χρώμα που δημιουργεί τα πιο girly σύνολα