in

Κατερίνα Καινούργιου: VIDEO. Της χάραξαν το αυτοκίνητο. Πιθανά να το έκανε ο…

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου λίγο νωρίτερα όταν διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν χαράξει το αυτοκίνητο της με κλειδί!

Προφανώς υπήρχε μία μεθοδευμένη και στοχευμένη επίθεση κατά του αυτοκινήτου της παρουσιάστριας αφού αυτά τα περιστατικά στις μέρες μας δεν συμβαίνουν τόσο συχνά όσο παλαιότερα!

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν περίπου μία εβδομάδα φιλοξένησε στο studio τον Γρηγόρη Πετράκο και στη συνέχεια δέχθηκε απίστευτη επίθεση και βρισίδι στα social media και κυρίως στο YouTube κάτω από το βίντεο της εκπομπής!

Διαφήμιση

Από τότε η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι δεν θέλει να ξανασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα καθώς διαπίστωσε ότι υπήρχε μένος εναντίον της!

Άνετα θα μπορούσε κάποιος του αντιεμβολιαστικού κινήματος ο οποίος και έχει νευριάσει με την Κατερίνα Καινούργιου να το έκανε σαν μία μορφή εκδήλωσης της αγανάκτησής του!
ΕΙκασίες κάνουμε!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Άννα Χατζησοφιά: Συριζαία, αγοράζει σολωμούς και σούσι κ γκρινιάζει στο Twitter. Τρελό γέλιο και γλέντι πραγματικό!

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούριου: Άγριο κράξιμο στο Twitter για το ξέπλυμα στον Τάσο Ξιάρχο