in

Μαρία Σολωμού: Σε ασανσέρ ξενοδοχείου με σούπερ μίνι φόρεμα

Η δημοφιλής ηθοποιός διαθέτει άψογες αναλογίες

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Μαρία Σολωμού ανήκει στην κατηγορία των πιο εντυπωσιακών γυναικών ηθοποιών της ελληνικής showbiz. Δυναμική και αυθόρμητη, με έντονο ταπεραμέντο και σώμα γυμνασμένο, έχει κερδίσει τον θαυμασμό πολλών ανδρών.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, αναρτώντας σχεδόν καθημερινά οπτικοακουστικό υλικό από την προσωπική της ζωή. Και το βράδυ του Σαββάτου 19/3, προκάλεσε «όμορφη» αναστάτωση στους followers της, όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην ποζάρει στο ασανσέρ ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Διαφήμιση

Το σούπερ μίνι, εφαρμοστό φόρεμα αναδεικνύει τους καλοσχηματισμένους μηρούς της, αγκαλιάζει το στήθος και τη λεπτή μέση της. Στιλ της χαρίζουν τα βραχιόλια, τα δαχτυλίδια και τα διακριτικά σκουλαρίκια. Τα σγουρά, ατίθασα μαλλιά της πέφτουν στην πλάτη και το ντεκολτέ της, καθιστώντας την ακόμα πιο ελκυστική. Με ύφος προκλητικό κοιτά τον φωτογραφικό φακό και σκανδαλίζει την ανδρική φαντασία.

Nτυμένη με αυτό το τολμηρό και ροκ outfit, η 47χρονη ηθοποιός διασκέδασε με την ψυχή της το Σάββατο το βράδυ και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μοίρασε χαμόγελα με το απόλυτο χρώμα της Άνοιξης

Ελισάβετ Σπανού: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ο γάτος της ο Νώντας απέκτησε Instagram. ΔΕΣ ΦΑΤΣΑ