in

Megan Barton-Hanson: Με αποκαλυπτικό μαγιό, επιδεικνύει τα προσόντα της και κολάζει το Instagram

Τους άνδρες θαυμαστές της τρελαίνει η Βρετανίδα influencer

Tις πλούσιες καμπύλες της ποτέ δεν αποφεύγει να δείξει η Megan Barton-Hanson και το πρωί της Τρίτης 15/3 ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία στο Ιnstagram, όταν δημοσίευσε τρεις καυτές φωτογραφίες της.

Καλοκαιρινές διακοπές απολαμβάνει η 28χρονη καλλονή και πόζαρε στο μπαλκόνι του δωματίου που διαμένει, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι σε ζωηρά χρώματα και ασορτί maxi φόρεμα.

Διαφήμιση

Κοιτά τη θέα από το μπαλκόνι, με το πλούσιο στήθος της να προκαλεί τη φαντασία των ανδρών.

Η πρώην σταρ του βρετανικού ριάλιτι  «Love Island» έχει δώσει επιπλέον λάμψη στο καλοκαιρινό outfit της με δύο ογκώδη βραχιόλια. Όσον αφορά το hair styling της, τα ξανθά μαλλιά της (τρέσες) πέφτουν στην πλάτη και κάτω από το στήθος της, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς.

Στην τρίτη φωτογραφία, έχει πετάξει από πάνω της το φόρεμα και εμφανίζεται μόνο με το μαγιό της, αναδεικνύοντας τα καλοσχηματισμένα χέρια της, τους τέλειους κοιλιακούς της και το αστραφτερό σκουλαρίκι στον αφαλό της.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η ίδια και ο πρώην σταρ του βρετανικού ριάλιτι «The Only Way Is Essex», James Lock, επιβεβαίωσαν πρόσφατα ότι ο έρωτάς τους δυνάμωσε ξανά, καθώς γιόρτασαν μαζί τα 28α γενέθλιά της.

Megan Barton-Hanson και ο σύντροφός της, James Lock

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Δούκισσα Νομικού: Το μυστικό ομορφιάς για φρέσκο, ανανεωμένο βλέμμα

Camila Cabello: Χωρίς σουτιέν με κόκκινο λάτεξ φόρεμα η Καμίλα Καμπέγιο σε στέλνει για τεστ κοπώσεως