Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Όταν ο Γιάννης ήταν σημαιοφόρος την 25η Μαρτίου [εικόνες]

Πέμπτη, 24. Μαρτίου 2016 - 19:45
Όταν ο Γιάννης ήταν σημαιοφόρος την 25η Μαρτίου [εικόνες] - Κεντρική Εικόνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνµπο παρελαύνει με την ελληνική σημαία την 25η Μαρτίου 2013 φορώντας τη φόρµα του Φιλαθλητικού Ζωγράφου.

Σήμερα, λίγα χρόνια μετά ο «μικρός» καθηλώνει τον κόσμο του NBA. Όλοι μιλούν για τον Γιάννη. Το ταλέντο τον χαρακτήρα του και τη σεμνότητά του.

Ο ίδιος όπου και αν πάει, όπου και αν σταθεί διαφημίζει την Ελλάδα. Νιώθει και είναι Έλληνας. Βγαίνει στους δρόμους των ΗΠΑ και ζητάει σουβλάκια. Δείχνει σε καταστηματάρχες πώς γίνονται τα σουβλάκια. Διαφημίζει την Ελλάδα όσο ελάχιστοι στο εξωτερικό.

"]

Κι όμως στην Ελλάδα δεν τον «έκλεψε» καμία ομάδα. Ωστόσο, τον «έκλεψε» η ίδια η Ελλάδα.

Οι γονείς από τη Νιγηρία. Μικροπωλητές, προσπαθούσαν να μεγαλώσουν τα τέσσερα παιδιά τους. Τον Θανάση, τον Γιάννη, τον Κώστα και τον Αλέξανδρο.

Η μοίρα όμως έπαιξε το παιχνίδι της και οι φτωχοί γονείς, είναι πλέον υπερήφανοι και ανακουφισμένοι, γιατί οι κόποι τους και οι θυσίες του δεν χάθηκαν.

Τα «ακατέργαστα διαμάντια» Γιάννης και Θανάσης, μπήκαν στα πιο ακριβά σαλόνια.

Στις κερκίδες φαίνεται η ελληνική σημαία που κρατούν γονείς και αδέρφια.

Εμείς χαιρόμαστε, αλλά πρέπει να επισημάνουμε ακόμη μια φορά τα ζητήματα και τη γραφειοκρατία για την υπηκοότητα, γιατί όπως φαίνεται και από τα παραπάνω ο Γιάννης τιμά τα ελληνικά χρώματα, αν και η πολιτεία καθυστέρησε πολύ να σταθεί στο πλευρό του. Στον άνθρωπο που είναι διαφήμιση για τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα:

Ανακαλύφθηκε και λειτουργεί ξανά η παλαιότερη Vespa στον κόσμο (pics) - Κεντρική Εικόνα
Οι οπαδοί της Vespa, της δημοφιλούς ιταλικής μάρκας σκούτερ, θα χαρούν ιδιαίτερα όταν μάθουν ότι το παλαιότερο στον κόσμο σκούτερ της Vespa, αποκαταστάθηκε σε πλήρως λειτουργική...
Το απίστευτο τρικ που σας βοηθά να χάσετε περισσότερο βάρος όταν κάνετε δίαιτα - Κεντρική Εικόνα
Και ενώ πιστεύαμε πως το να ζυγίζεται κανείς καθημερινά δε βοηθά στην απώλεια βάρους, οι επιστήμονες έρχονται να μας διαψεύσουν και να μας προκαλέσουν το ενδιαφέρον. Σύμφωνα με...
Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο: Στο σφυρί το σπίτι της Γκρέτα Γκάρμπο αντί 5,5 εκατ. ευρώ (pics) - Κεντρική Εικόνα
Από το 1925 που αφίχθη στον κόσμο του Hollywood, η αμερικανική βιομηχανία θεάματος αντιλήφθηκε ότι είχε να κάνει με μια τελείως διαφορετική σταρ. Η άρνηση της να παραστεί σε πάρτι...

Best of internet