Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Όταν ο Γιάννης ήταν σημαιοφόρος την 25η Μαρτίου [εικόνες]

Πέμπτη, 24. Μαρτίου 2016 - 19:45
Όταν ο Γιάννης ήταν σημαιοφόρος την 25η Μαρτίου [εικόνες] - Κεντρική Εικόνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνµπο παρελαύνει με την ελληνική σημαία την 25η Μαρτίου 2013 φορώντας τη φόρµα του Φιλαθλητικού Ζωγράφου.

Σήμερα, λίγα χρόνια μετά ο «μικρός» καθηλώνει τον κόσμο του NBA. Όλοι μιλούν για τον Γιάννη. Το ταλέντο τον χαρακτήρα του και τη σεμνότητά του.

Ο ίδιος όπου και αν πάει, όπου και αν σταθεί διαφημίζει την Ελλάδα. Νιώθει και είναι Έλληνας. Βγαίνει στους δρόμους των ΗΠΑ και ζητάει σουβλάκια. Δείχνει σε καταστηματάρχες πώς γίνονται τα σουβλάκια. Διαφημίζει την Ελλάδα όσο ελάχιστοι στο εξωτερικό.

"]

Κι όμως στην Ελλάδα δεν τον «έκλεψε» καμία ομάδα. Ωστόσο, τον «έκλεψε» η ίδια η Ελλάδα.

Οι γονείς από τη Νιγηρία. Μικροπωλητές, προσπαθούσαν να μεγαλώσουν τα τέσσερα παιδιά τους. Τον Θανάση, τον Γιάννη, τον Κώστα και τον Αλέξανδρο.

Η μοίρα όμως έπαιξε το παιχνίδι της και οι φτωχοί γονείς, είναι πλέον υπερήφανοι και ανακουφισμένοι, γιατί οι κόποι τους και οι θυσίες του δεν χάθηκαν.

Τα «ακατέργαστα διαμάντια» Γιάννης και Θανάσης, μπήκαν στα πιο ακριβά σαλόνια.

Στις κερκίδες φαίνεται η ελληνική σημαία που κρατούν γονείς και αδέρφια.

Εμείς χαιρόμαστε, αλλά πρέπει να επισημάνουμε ακόμη μια φορά τα ζητήματα και τη γραφειοκρατία για την υπηκοότητα, γιατί όπως φαίνεται και από τα παραπάνω ο Γιάννης τιμά τα ελληνικά χρώματα, αν και η πολιτεία καθυστέρησε πολύ να σταθεί στο πλευρό του. Στον άνθρωπο που είναι διαφήμιση για τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα:

Το savoir faire της πόκας - Κεντρική Εικόνα
Δεν φάγαμε τα νιάτα μας ακουμπώντας το χαρτζιλίκι μας σε φιλικά τραπέζια για να έρθει μία μέρα που ο κόσμος θα ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με Texas Hold ‘em, επειδή απλώς...
Μελομακάρονα VS κουραμπιέδες: Ποιο χριστουγεννιάτικο γλυκό έχει τις λιγότερες θερμίδες;  - Κεντρική Εικόνα
Η ώρα των χριστουγεννιάτικων γλυκών έφτασε και οι περισσότερες νοικοκυρές έχουν μπει για τα καλά στην κουζίνα ετοιμάζοντας τις αγαπημένες λιχουδιές των Χριστουγέννων που δεν είναι...

Best of internet