in

Έγινε μόδα: Τζούλιαν Χαφ, Νίνα Ντόμπρεβ, Μιλίσα Σίαρς – Μοστράρουν οπίσθια για φωτογραφία στο instagram χωρίς μαγιό


Τείνει να γίνει μόδα να μαζεύονται 3-4 φίλες και να ποζάρουν με τα οπίσθια τους για φωτογραφία που θα αναρτηθεί στο Instagram. Και γράφουμε ότι τείνει γιατί πρώτα είδαμε τις Kendall Jenner, Bella Hadid και Haily Baldwin να το κάνουν στα γενέθλια της Kylie πριν χρόνια σήμερα υπάρχει έξαρση. Μόνο που εκείνες φορούσαν μαγιό.

Αυτές που δεν φοράνε τίποτα στα κάτω διαμερίσματα είναι 3 γνωστές γυναίκες που παίζουν σε αμερικανικά σίριαλ και πόζαραν με τα οπίσθια τους σε πλήρη διάταξη για να αναστατώσουν το σύμπαν!

Η Julianne Hough που είναι περισσότερο γνωστή για το πέρασμα της από το Dancing With The Stars, η Nina Dobrev από το Vampire Diaries και η λιγότερο γνωστή Milissa Sears, βρέθηκαν σε μια βάρκα και έκαναν βαρκάδα σε μια λίμνη, ανάμεσα σε βουνά, υπό το βλέμμα της πανσελήνου.

Διαφήμιση

Για να κάνουν πιο εντυπωσιακό το Instagram post από το φεγγάρι, κατέβασαν παντελόνια και εσώρουχα και στήθηκαν γυμνές από τη μέση και κάτω. Φυσικά τέτοια φωτογραφία δεν γίνεται να σε αφήσει ασυγκίνητο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρέιτσελ Μαρί Μόρτενσον: Με το στρινγκομπραζίλιαν μαγιό της καβαλά ποδήλατο και σου αποσπά την προσοχή – Φωτογραφίες

Νικολέττα Ράλλη: 40άρα μάνα με μαγιό -Η φωτογραφία που θα κάνει τα μάτια σου να κάνουν… ράλλυ