in , , , ,

Beyonce: Πιο σέξι από ποτέ για την προώθηση της νέας συλλογής της Ivy Park, για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Beyonce φαίνεται έτοιμη να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς προωθεί την τελευταία συλλογή Adidas x IVY PARK, με όνομα “Ivy Heart”,  στην νέα καμπάνια που κυκλοφόρησε την Κυριακή.

Η 28 φορές νικήτρια Grammy μας εξέπληξε με διάφορα κόκκινα σύνολα, καθώς παρουσίασε μια σειρά από ρούχα της συλλογής, σε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα του brand στο Instagram.

Διαφήμιση

Στην τελευταία καμπάνια της τραγουδίστριας συμμετείχαν επίσης ο ηθοποιός Tyson Beckford, το supermodel Shu Pei, η ηθοποιός και μοντέλο Karrueche, η τραγουδίστρια Troye Sivan και η κωμικός Naomi Watanabe.

Ανάμεσα στα looks που φόρεσε η σύζυγος του Jay-Z ήταν και μια κόκκινη φόρμα με ζώνη, με μαξιλαράκια στους ώμους και βαθιά λαιμόκοψη V, που αποκάλυπτε το ντεκολτέ της τραγουδίστριας. Επάνω στον ώμο της ήταν ένα κόκκινο και μαύρο σάλι από δέρμα φιδιού και στο χέρι της κρατούσε ένα ασορτί clutch.

Ένα άλλο σέξι σύνολο που είδαμε να φοράει ήταν μια στενή μίνι κόκκινη νάιλον φούστα σε συνδυασμό με ένα νάιλον puffer jacket και γάντια. Συνδύασε το look με ένα κόκκινο νάιλον καπέλο και μεγάλους αστραφτερούς κόκκινους κρίκους.

Σε μια άλλη εμφάνιση, φόρεσε ένα αστραφτερό κόκκινο και μαύρο παλτό από δέρμα φιδιού με ασορτί μπερέ και ένα ζευγάρι φουτουριστικά τριγωνικά γυαλιά ηλίου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Παππά: «Πέρασαν χρόνια μέχρι να ξεπεράσω το θάνατο του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη»

Ελένη Φουρέιρα: Με σέξι, εφαρμοστό φόρεμα αναδεικνύει τη σιλουέτα της