Φόρμα αναζήτησης

FOOD

Κοτόπουλο με πράσο και μουστάρδα... Με αέρα παριζιάνικο

Δευτέρα, 20. Απριλίου 2015 - 20:22
Κοτόπουλο με πράσο και μουστάρδα... Με αέρα παριζιάνικο - Κεντρική Εικόνα

ΥΛΙΚΑ

4 στήθη κοτόπουλο

3 πράσα ψιλοκοµµένα

2-3 κουταλιές θυµάρι φρέσκο

3 κουταλιές λάδι

4 σκόρδα λιωµένα

1 ποτήρι κρασί

Ένα κρεµµύδι ψιλοκοµµένο

Μισή κούπα µουστάρδα

Μία κουταλιά βούτυρο

2 κούπες ζωµό κότας

EKTEΛΕΣΗ

Βάζουµε το λάδι να κάψει και ρίχνουµε το κοτόπουλο που έχουµε κόψει σε κοµµάτια.

Αφήνουµε το κοτόπουλο για 3-4 λεπτά να πάρει χρώµα και το αφαιρούµε από το τηγάνι.

Τσιγαρίζουµε τα πράσα και το κρεµµύδι µαζί µε το σκόρδο.

Προσθέτουµε το ζωµό κότας, δυναµώνουµε τη φωτιά και ρίχνουµε τη µουστάρδα και το κρασί. Αφήνουµε και βράζει σε µεσαία φωτιά για δέκα λεπτά.

Ρίχνουµε στο τηγάνι και το κοτόπουλο να δέσει µε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουµε να µαγειρευτεί για λίγα λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα:

Athens Fine Drinking by World Class - Κεντρική Εικόνα
 Το ταξίδι εξερεύνησης στον κόσμο του fine drinking μόλις ξεκίνησε! Επιβιβαστείτε! Πλήθος κόσμου κατέκλεισε από νωρίς το ιστορικό κτίριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου επί της...
Η εξωτική! Συνταγή για πίτσα με κοτόπουλο και ανανά από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο - Κεντρική Εικόνα
Δοκίμασε αυτόν τον απίθανο συνδυασμό κοτόπουλο – ανανά… Υλικά 400 γρ. φρέσκια ζύμη για πίτσα 2 μικρά στήθη κοτόπουλο, μαγειρεμένα κομμάτια 1 φλ. σάλτσα μπάρμπεκιου 3 φέτες...
Χωρίς ζύμωμα! Συνταγή για ψωμί από τον Άκη Πετρετζίκη - Κεντρική Εικόνα
Όταν το ζύμωμα γίνεται παιχνιδάκι με τις οδηγίες του Άκη! Υλικά 360 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. σόδα 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 100 ml μαύρη μπύρα 80 ml ελαιόλαδο...

Best of internet