in

Zac Efron: Θαμπώνει τις γυναίκες με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του

Ο Zac Efron, 34 ετών, απολαμβάνει τον ήλιο στην Κόστα Ρίκα με μερικούς φίλους και, ευτυχώς, φορούσε μόνο ένα ζευγάρι σορτς, ενώ διασκέδαζε.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, ο Zac φαίνεται να εκμεταλλεύεται πλήρως τις διακοπές του στην Κεντρική Αμερική, καθώς τον βλέπουμε να κάνει τζόκινγκ, να κολυμπάει και μάλιστα να αφιερώνει λίγο χρόνο για να τραβήξει μερικές selfies!

Διαφήμιση

Στις πρώτες δύο φωτογραφίες που κοινοποίησε ο Zac, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διάλειμμα από τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας «Gold», κάνει τζόκινγκ στην άκρη του ωκεανού, φορώντας μόνο ένα ξεθωριασμένο μπλε παντελόνι, ένα καπέλο, γυαλιά ηλίου και το χαμόγελό του! Δεν φαίνεται καθόλου ενοχλημένος από το γεγονός ότι τον φωτογραφίζουν.

Αφού ίδρωσε κάτω από τον καυτό ήλιο, ο Zac πήγε για μια βουτιά στον ωκεανό και, ευτυχώς, τράβηξε βίντεο. Στις επόμενες φωτογραφίες, ο Zac δείχνει το βρεγμένο και μαύρισμα σώμα του, μέσα στο νερό.

Ο Ζακ θεωρείται ότι είναι ελεύθερος τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, σε αρκετές από τις φωτογραφίες, φαίνεται δίπλα σε μια όμορφη ξανθιά γυναίκα, η οποία φορά μαύρο μπικίνι και καπέλο. Κάποια στιγμή οι δυο τους κάνουν μαζί μια βουτιά στον ωκεανό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Πόλεμος: Θραύση οι πλαστικές κούκλες στον πόλεμο – 7 facts για τα σεξουαλικά βοηθήματα που δεν ήξερες

Αναστασία Τσιλιμπίου: Φυσική και πανέμορφη, αποδεικνύει ότι «δεν χρειάζεται» το σέξι ντύσιμο