in , , , ,

Alessandra Ambrosio: Μαγνητίζει τα βλέμματα, σε εμφάνιση χωρίς σουτιέν

Η Alessandra Ambrossio λατρεύει να μαγνητίζει τα βλέμματα και το αποδεικνύει σε κάθε έξοδο και φωτογραφία που ανεβάζει.

Αυτή τη φορά, το 40χρονο μοντέλο μας άφησε έκπληκτους, καθώς βγήκε για δείπνο με φίλους το βράδυ της Πέμπτης. Η Αλεσάντρα κυκλοφόρησε χωρίς σουτιέν, επιδεικνύοντας το στενό φόρεμα της, στο εστιατόριο του Craig στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Διαφήμιση

Η βασίλισσα της πασαρέλας, πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα καφέ φόρεμα, με ανοίγματα στο στήθος και στη μέση, φανερώνοντας τους κοιλιακούς και το γυμνασμένο της σώμα. Το συνδύασε με διάφανες ανοιχτές γόβες.

Η Αμπρόζιο κουβαλούσε τα απαραίτητα σε μια κομψή μαργαριταρένια clutch τσάντα, ενώ από αξεσουάρ διάλεξε χρυσούς κρίκους και μια σειρά από κομψά ασημένια βραχιόλια.

Τα μελαχρινά της μαλλιά ήταν ίσια, με μια κομψή κεντρική χωρίστρα και το glam nude μακιγιάζ της ενίσχυε τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Η σέξι αυτή εμφάνιση έρχεται αφότου η Alessandra μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες με μπικίνι στο Instagram, με τους 10 εκατομμύρια followers της.

Η καλλονή, που απέδειξε ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός, έδειχνε πιο όμορφη και γυμνασμένη από ποτέ, ενώ φορούσε ένα λευκό μπικίνι από τη σειρά μαγιό της GAL Floripa.

Στη λεζάντα της, η Αμπρόζιο αναφέρει ότι λατρεύει τα κύματα και ότι περνούσε μια χαρούμενη και ευχάριστη μέρα στην παραλία, στο γραφικό Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μην ξεχνάμε ότι η είναι γνωστή για τη δουλειά της με τη Victoria’s Secret και επιλέχθηκε ως η πρώτη εκπρόσωπος της σειράς PINK της εταιρείας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ήβη Αδάμου: Ποζάρει με νάζι και μας προσκαλεί στο Fantasia Live

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με ανοιξιάτικο σύνολο και αποπνέει θηλυκότητα