in , ,

Demi Rose: Μοιράστηκε καυτές φωτογραφίες με δαντελένιο τοπ

demie rose

Συχνά εκτοξεύει τις θερμοκρασίες στα ύψη με τις καυτές φωτογραφίες της στο Instagram.

Η Demi Rose ανέβασε τους παλμούς μας, για άλλη μια φορά, την Πέμπτη, καθώς αναδεικνύει το πλούσιο μπούστο της με ένα μαύρο δαντελωτό τοπ.

Διαφήμιση

Το μοντέλο, 26 ετών, μπήκε στο Instagram για να επιδείξει την απίστευτη σιλουέτα της, σε ένα ραντεβού με το μικρό κανίς της, με το όνομα Τέντι.

Η γεννημένη στα Midlands σταρ συνδύασε το εντυπωσιακό σύνολό της με μαύρο βελούδινο κολάν και ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες ιππασίας.

Η Ντέμι έκανε τα πλούσια μελαχρινά μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες, συνδυάζοντάς τες με μια χοντρή ασημένια στέκα. Το μοντέλο δεν άφησε σχεδόν τίποτα στη φαντασία καθώς πόζαρε με το στενό της τοπ, γράφοντας στη λεζάντα: «Σύρετε για να δείτε το ραντεβού μου».

Οι φωτογραφίες αυτές έρχονται αφότου η Ντέμι γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μοιράζοντας μια σειρά από λαμπερές λήψεις με εσώρουχα. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, η οποία διαθέτει 19 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, εντυπωσίασε με φωτογραφίσεις με θέμα την αγάπη, τις οποίες ανέβασε στην πλατφόρμα των social media. Σε αυτές επιδεικνύει τις διάσημες καμπύλες της, με μια σειρά από σέξι εσώρουχα.

Σε μια από αυτές το κορυφαίο μοντέλο φόρεσε μια διάφανη κόκκινη ρόμπα, με γούνινο διακοσμητικό, επιδεικνύοντας το γεμάτο της μπούστο, ενώ ήταν ξαπλωμένη σε ένα τεράστιο κρεβάτι.

«Glamour girl» έγραψε κάτω από τα καυτά στιγμιότυπα, με μια σειρά από emoji καρδιάς. Η Demi Rose μάλλον εμπνεύστηκε από τη Jessica Rabbit, όταν δημιουργούσε αυτά τα σύνολα.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάρα Δαρμουσλή: Το τρυφερό βίντεο με τον σαράντα ημερών γιο της

kim k

Κιμ Καρντάσιαν: Τράβηξε όλα τα βλέμματα με σέξι δερμάτινο μπικίνι