in , , ,

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Topless στην Τζαμάικα

Το μοντέλο, με το θηλυκό κορμί της, κολάζει το Instagram

Ανέμελες, καλοκαιρινές ημέρες στην εξωτική Τζαμάικα της Καραϊβικής βιώνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η χαρά της δεν κρύβεται.

Χθες, Τρίτη 22/2, η 34χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο αναστάτωσε τους περισσότερους από 595.000 followers της, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από κάποια παραμυθένια παραλία της Τζαμάικας, στις εμφανίζεται χωρίς μπικίνι top.

Διαφήμιση

Με φόντο τα καταπράσινα φυτά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κρύβει το στήθος της με δύο μεγάλα φύλλα και μοιάζει με νεράιδα. Τα πλούσια, ίσια μαλλιά της πέφτουν ανέμελα στην πλάτη και τη μέση της και εκείνη κοιτά το φωτογραφικό φακό με αθώο βλέμμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Στην παρακάτω φωτογραφία, κρατά με νάζι τα δύο φύλλα και κρύβει το πρόσωπό της πίσω από αυτά. Παράλληλα, το ιδιαίτερο, ασπρόμαυρο μανικιούρ της μαγνητίζει τα βλέμματα. «Είναι ζούγκλα εδώ» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της.

Βέβαια, η γλυκιά παρουσιάστρια δεν αναρτά στιγμιότυπα μόνο από την παραλία, αλλά και από τις βραδινές της εξόδους στο δημοφιλές νησί της Καραϊβικής. Τη Δευτέρας 21/2, δημοσίευσε τρία στιγμιότυπα, στα οποία φορά ένα μπλε, κομψό και παράλληλα σέξι σύνολο. «Μπλε φεγγάρι» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το crop top αφήνει σε κοινή θέα την επίπεδη κοιλιά της, τη λεπτή μέση της και κολακεύει το ντεκολτέ της.

Ξεχειλίζοντας θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση, ακουμπά το ένα χέρι της στα ξύλινα κάγκελα και επιδεικνύει τις άψογες αναλογίες της.

Το καλοκαιρινό outfit της ολοκληρώνουν το διακριτικό κολιέ και το χρυσό βραχιόλι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κουλιανού: Αυτή είναι η κρυφή συμφωνία που έχει κάνει με το χρόνο

Jennifer Lopez: Το μυστικό της για πιο πυκνά και δυνατά μαλλιά