in , , , ,

Salma Hayek μέχρι Kim Kardashian: Οι καλύτερες φωτογραφίες μπικίνι των stars για το 2022, μέχρι στιγμής

Kim Kardashian

Celebrities όπως η Kim Kardashian, η Salma Hayek και η Alessandra Ambrosio δεν παραλείπουν ποτέ να φέρουν κάτι σέξι στα feed μας στο Instagram, με τις φωτογραφίες τους με μπικίνι.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις πιο καυτές φωτογραφίες με μαγιό του 2022, για να πάρετε έμπνευση από αυτές τις εμφανίσεις των A-listers.

Salma Hayek

Διαφήμιση

Καινούργιος χρόνος, ίδια Salma. Η μελαχρινή λατίνα ξεκίνησε τη νέα χρονιά, με ξεχωριστό τρόπο, στις 3 Ιανουαρίου, τραβώντας μια φωτογραφία με ένα ολόσωμο λεοπάρ μαγιό Saint Laurent.

Camila Cabello

Στο ταξίδι της στη Δομινικανή Δημοκρατία, η τραγουδίστρια του «Señorita» έκανε δώρο στους θαυμαστές της μερικά στιγμιότυπα με εκείνη, σε μαγιό της Filippa K , στις 10 Ιανουαρίου.

Lori Harvey

Το μοντέλο γιόρτασε τα 25 της γενέθλια, πηγαίνοντας στις Μπαχάμες με τον φίλο της Michael B. Jordan. Ενώ φόρεσε πολλά μαγιό κατά τη διάρκεια του τροπικού ταξιδιού, αυτό το τολμηρό μπικίνι Dior με ένα καυτό ροζ πουκάμισο και καουμπόικο καπέλο στις 19 Ιανουαρίου ξεχώρισαν σίγουρα. Να σημειώσουμε ότι φορούσε κοσμήματα Jacquie Aiche και Lana Jewelry, αξίας 39.000 δολαρίων.

Alessandra Ambrosio και Anja Ambrosio Mazur

Το supermodel και η έφηβη κόρη της πόζαραν μαζί σε ένα γιοτ στη Βραζιλία στις 4 Ιανουαρίου. Η  Alessandra φοράει ένα τοπ μπικίνι σε χρώμα τερακότα και κάτω ένα στρινγκ από τη Nua Swim και η Anja επιλέγει ένα ροζ φλοράλ μπικίνι.

Kendall Jenner

To μοντέλο αντιμετώπισε το χιόνι και το κρύο του Άσπεν με ένα απλό μαύρο μπικίνι και μπότες από ψεύτικη γούνα της Miu Miu, στις 20 Ιανουαρίου.

Kim Kardashian

Ενώ η σταρ έγινε πρωτοσέλιδο για τη διαγραφή και την εκ νέου ανάρτηση αυτού του φωτογραφικού άλμπουμ στις 25ης Ιανουαρίου, αφού οι θαυμαστές παρατήρησαν μια πιθανή αποτυχία του Photoshop, εμείς εστιάζουμε περισσότερο στην απόφασή της να συνδυάσει το μαύρο μπλουζάκι Skims και σλιπ με γάντια στην παραλία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ίδια η μάνα της. Η 23χρονη κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί

Victoria Beckham: Το μυστικό της διατροφής της για τέλειο σώμα