in , , ,

Chrissy Teigen: Φορώντας λαμπερό φόρεμα, δείχνει ένα μέρος της βίλας της

Η 36χρονη Αμερικανίδα μοντέλο ζει με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους

H Chrissy Teigen είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συνηθίζει να μοιράζεται με τους περισσότερους από 37.000.000 followers της στιγμές από την καθημερινότητά της.

Το βράδυ της Τρίτης 15/2, το 36χρονο μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα εντυπωσιακό outfit στη βίλα όπου κατοικεί με τον σύζυγό της, τον 43χρονο Αμερικανό τραγουδιστή John Legend, και τα δύο παιδιά τους.

Διαφήμιση

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, στέκεται μπροστά από την κομψή σκάλα της πολυτελούς οικίας της, φορώντας ένα midi, βραδινό φόρεμα, γεμάτο πολύχρωμες παγιέτες, το οποίο κολακεύει ιδιαίτερα τις καμπύλες της. Τα μαύρα πέδιλα, τα οποία δένουν με κορδόνι στους αστραγάλους της, εκτοξεύουν τη θηλυκότητά της, ενώ λάμψη της χαρίζει η χρυσή τσάντα-clutch. Το μακιγιάζ της είναι προσεγμένο και σε φυσικούς τόνους και τα καστανά μαλλιά της πέφτουν ανάλαφρα στο στήθος και την πλάτη της, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς.

Όπως φανερώνει η φωτογραφία, στο σπίτι της Chrissy Taigen και του John Legend κυριαρχεί η μινιμαλιστική διακόσμηση και τα απαλά, γήινα χρώματα. Το βλέμμα μαγνητίζει ο τοίχος της σκάλας, τον οποίο κοσμούν δεκάδες -διάφορων διαστάσεων- φωτογραφίες. Mάλιστα, σε μία από αυτές, ποζάρουν τα δύο παιδιά τους, η πεντάχρονη Luna και ο τρίχρονος Μiles.

Η Chrissy Τeigen και ο βραβευμένος με Όσκαρ μουσικός σύζυγός της, John Legend, είναι παντρεμένοι από το 2013.

Chrissy Teigen – John Legend

Σύμφωνα με σημερινό (16/2) δημοσίευμα της DailyMail.com, η 36χρονη καλλονή ήταν εθισμένη στο αλκοόλ μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου του 2020, που κατάφερε να απεξαρτηθεί. Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει η ίδια, μερικοί συγγενείς της αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το ποτό.

Το 2017, σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan, εξομολογήθηκε για τη σχέση της με το αλκοόλ: «Ήμουν ψυχικά κενή, απλώς έπινα πάρα πολύ. Είχα συνηθίσει να είμαι συνεχώς με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Έβλαπτα τον εαυτό μου και αυτό επηρέαζε αρνητικά και τον John». 

Το 2018, παραχωρώντας συνέντευξη στο Women’s Health Magazine, υποστήριξε ότι μετά την γέννηση της Luna, ταλαιπωρούταν από επιλόχεια κατάθλιψη, πράγμα που την oδήγησε στην κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, μέχρι που άρχισε τα αντικαταθλιπτικά. «Αφού γέννησα τη Luna, έπινα πάρα πολύ. Έτρωγα λίγο, γιατί χόρταινα από το ποτό. Δεν πρόσεχα το σώμα μου».

Chrissy Teigen

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Amanda Holden: Γιορτάζει τα 51α γενέθλιά της, με καυτή φωτογράφηση

Emily Ratajkowski: Τα δύο αγαπημένα looks της εβδομάδας