in ,

Khloe Kardashian: Eντυπωσιακή σε πάρτι στο Λος Άντζελες, το οποίο έληξε με… πυροβολισμούς και τραυματίες – Δείτε φωτογραφίες

To πάρτι, το οποίο πραγματοποιήθηκε μετά τη συναυλία του Justin Bieber, τελείωσε άδοξα

Η Khloe Kardashian ήταν μία από τους καλεσμένους στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου, μετά το τέλος της συναυλίας του Justin Bieber στο τεράστιο κέντρο εκδηλώσεων του Δυτικού Χόλιγουντ Pacific Design Center, εν όψει του ετήσιου αγώνα ποδοσφαίρου Super Bowl.

Το εν λόγω πάρτι, το οποίο έγινε στο δημοφιλές κλαμπ του Λος Άντζελες «The Nice Guy», δεν κύλησε όπως περίμεναν οι διοργανωτές. Έληξε με πυροβολισμούς και τρεις τραυματίες!

Κατά την είσοδό της στο κλαμπ, η 37χρονη σταρ του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» μαγνήτισε τα βλέμματα με το κομψό και παράλληλα σέξι ντύσιμό της.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα μίνι, εφαρμοστό, δερμάτινο φόρεμα, το οποίο αγκάλιαζε τις καμπύλες της και τόνιζε τη λεπτή μέση της, η Κhloe Κardashian απέπνεε σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση. Συνδύασε το καυτό φόρεμά της με μαύρες, δερμάτινες μπότες over the knee και ένα μαύρο, εντυπωσιακό, δερμάτινο, μακρύ παλτό. Λάμψη της χάριζαν οι ασημένιοι κρίκοι στα αυτιά της, ενώ τα μισά μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μία ψηλή αλογοουρά.

Όταν έφτασε έξω από το «Τhe Nice Guy», φορούσε μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό -όπως προβλέπουν τα μέτρα της Καλιφόρνιας για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου- και κρατούσε μία υπέροχη, μικρή τσάντα χειρός.

Σύμφωνα με άρθρο της DailyMail.com, το οποίο δημοσιεύτηκε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, χάος επικράτησε στο «Τhe Nice Guy» τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, όταν ξέσπασαν πυροβολισμοί. Συγκεκριμένα, γύρω στις 02:45 (τοπική ώρα) τα ξημερώματα, οι ράπερ Kodak Black, Gunna και Lil Baby, αναχωρώντας από το πάρτι, έμειναν για λίγο έξω από το κλαμπ και συζητούσαν. Τότε μία αγωνιστική, κόκκινη Ferrari σταμάτησε έξω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και ένας έντονος καυγάς άρχισε με τους επιβαίνοντες σε αυτήν. Τρεις άνδρες πυροβολήθηκαν και ένας ακόμη τραυματίστηκε. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η υγεία και των τεσσάρων τραυματιών είναι σε σταθερή κατάσταση, ενώ ο ένοπλος είναι ακόμη ελεύθερος.

http://

Λίγο μετά τους πυροβολισμούς, ο Justin Bieber και η 25χρονη σύζυγός του, Hailey Βieber, εθεάθησαν να βγαίνουν βιαστικά από το κλαμπ, συνοδευόμενοι από άνδρες της ασφάλειας.

Justin Bieber – Hailey Bieber

Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, η Khloe Κardashian κόλασε τους περισσότερους από 219 εκατομμύρια followers της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της, όπου φορά ένα αμάνικο ζιβάγκο κορμάκι της εταιρείας της γυναικείων ρούχων Good American, την οποία έχει ιδρύσει με την 40χρονη, Βρετανίδα Emma Grede.

Η διάσημη επιχειρηματίας έδειξε την λεπτή σιλουέτα της και τους σφιχτούς γλουτούς της, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο.

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, η Αμερικανίδα καλλονή -μητέρα ενός παιδιού- ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, θέλοντας να επιδείξει το σούπερ μανικιούρ της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Έχει επιλέξει γαλλικό μανικιούρ, σε ροζ απόχρωση, με σχέδιο μικροσκοπικές, κόκκινες καρδιές. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, έχει ταιριάζει άψογα το ντύσιμό της με το μανικιούρ της. Φορά ένα ροζ φούτερ, ένα κολάν σε έντονο ροζ χρώμα και ροζ αθλητικά παπούτσια Nike.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Σκορδά: Ποιος Γιώργος Λιάγκας; Με αυτόν θα γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Gntm: Η Ιωάννα Σαρρή έχει βαλθεί να μας αποτελειώσει. Η φωτογραφία με την καλτσοδέτα και τη φράουλα που τρέλανε το Instagram