in , , ,

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε μανάβικο με σούπερ μίνι. Φωτογραφία πάνω στα πορτοκάλια

Η παρουσιάστρια του «Κάτι Ξαναψήνεται» επιδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της και μαγνητίζει τα βλέμματα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες παρουσιάστριες. Ξεχωρίζει για τον αυθορμητισμό της, το νάζι της, αλλά και τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, την βλέπουμε κάθε απόγευμα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Κάτι Ξαναψήνεται» και σε κάθε επεισόδιο εντυπωσιάζει με τα outfits της.

Το μεσημέρι της Τρίτης 22/2, λοιπόν, στο πλαίσιο της εκπομπής μαγειρικής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε σε μανάβικο στην περιοχή του Ελληνικού. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πέρασε απαρατήρητη τόσο από τους υπάλληλους του καταστήματος όσο και από τους πελάτες, αφού το ντύσιμό της ήταν άκρως προσεγμένο και… καλοκαιρινό, όπως μαρτυρά η φωτογραφία και το InstaStory που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα ροζ, αμάνικο ζιβάγκο και ένα oversized, καρό πουκάμισο, ποζάρει μπροστά από ένα πάγκο με πορτοκάλια. Τα καλλίγραμμα πόδια της μαγνητίζουν τα βλέμματα, ενώ τα μισά ξανθά μαλλιά της είναι πιασμένα χαλαρά πίσω και τα υπόλοιπα πέφτουν ανέμελα στην πλάτη της. Παράλληλα, το ροζ κραγιόν δίνει όγκο στα χείλη της και το eyeliner τονίζει το βλέμμα της.

Στο παρακάτω InstaStory της, φαίνεται ότι φορά μία ασορτί με το πουκάμισο super μίνι φούστα και λευκά sneakers. Λάμψη της χαρίζουν τα κρεμαστά σκουλαρίκια, τα βραχιόλια και τα κομψά δαχτυλίδια.

Στέλνει φιλάκι στους περισσότερους από 657.000 followers της και φαίνεται ότι περνά ευχάριστα στα γυρίσματα του «Κάτι Ξαναψήνεται».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διαθέτει άψογες αναλογίες, ωραίες καμπύλες, φορά μίνι και το υποστηρίζει!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Cruz Beckham: Η προκλητική φωτογραφία για τα 17α γενέθλιά του γιου του Ντέιβιντ Μπέκαμ

chloe cherry

Chloe Cherry: Προκαλεί εντυπώσεις με σέξι μίντι φόρεμα σε σόου του LFW