in ,

Kim Kardashian: Μοιράστηκε καυτές φωτογραφίες με εσώρουχα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η Kim Kardashian ευχήθηκε στους θαυμαστές της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ανεβάζοντας φωτογραφίες με δύο σέξι σετ εσωρούχων, από την εταιρία της SKIMS, τη Δευτέρα.

Καθώς διαφήμιζε την τελευταία της συλλογή για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η 41χρονη σταρ επιδείκνυε τη σιλουέτα της, κρατώντας μια μαύρη καρδιά SKIMS πάνω από το κεφάλι της. Στη δεύτερη εικόνα, άλλαξε τα μαύρα εσώρουχά της, φορώντας ένα καυτό ροζ σουτιέν και ασορτί στρινγκ εσώρουχο, καθώς πόζαρε με ένα ασημί μπαλόνι.

Διαφήμιση

Αυτή η ανάρτηση έρχεται, αφού το ειδύλλιό της με τον Πιτ Ντέιβιντσον συνεχίζει να θερμαίνεται, παρόλο που ο εν διαστάσει σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ, επικρίνει συνεχώς την σχέση τους.

Αυτός είναι ο πρώτος της Άγιος Βαλεντίνος μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου, στις 19 Φεβρουαρίου 2021. Γι’ αυτό το λόγο, στη νέα της ανάρτηση, η Kim κράτησε αισιόδοξους τόνους, γράφοντας: «Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».

Η Kardashian ίδρυσε τη SKIMS το 2019. Η μάρκα πουλάει shapewear, καθώς και ρούχα για το σπίτι, όπως πιτζάμες και αθλητικά παντελόνια. Το SKIMS έχει επίσης επεκταθεί από τότε και περιλαμβάνει αντικείμενα όπως ρόμπες ύπνου και ζιβάγκο.

Τον προηγούμενο μήνα, κυκλοφόρησε η είδηση ​​της αποτίμησης της SKIMS στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια, λίγο μετά την ανακοίνωση ότι η μάρκα θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την ομάδα USA.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Elsa Hosk: Λαμπερή εμφάνιση με γούνινο παλτό στη New York Fashion Week

Ναταλία Δραγούμη: Η τρυφερή φωτογραφία από το παρελθόν με τα παιδιά της μικρά