in , ,

Bella και Gigi Hadid: Ποζάρουν γυμνές για τη βιβλική καμπάνια της Versace

Οι αδερφές Gigi και Bella Hadid έβγαλαν όλα τα ρούχα τους για την νέα καμπάνια της Versace. Ποζάρουν γυμνές μαζί, ενώ καλύπτουν με τα μαλλιά τους το στήθος τους και με ένα ζευγάρι τσάντες τα άλλα επίμαχα σημεία.

Παίρνοντας έμπνευση από το θέμα του Αδάμ και της Εύας, το δίδυμο φαίνεται να κρατά ένα μήλο, καθώς ένα φίδι γλιστράει προς το πόδι της Μπέλα.

Διαφήμιση

«ΟΙ. VERSACE. ΘΕΕΣ. ΜΟΥ», έγραψε η σχεδιάστρια Donatella στη λεζάντα της εικόνας στο Instagram. «Αυτό είναι επικό», έγραψε το supermodel Shalom Harlow, αν και κάποιοι επέκριναν τη χρήση ενός ζώου για φωτογράφηση και άλλοι αποκαλούσαν τη φωτογραφία «δαιμονική».

Το σέξι στιγμιότυπο είναι μέρος της καμπάνιας του διάσημου φωτογραφικού ντουέτου Mert Alas και Marcus Piggott, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν με τις αδερφές να ποζάρουν με την ίδια την Donatella.

Οι αδερφές συνεργάζονται σε περισσότερα πρότζεκτ μαζί τον τελευταίο καιρό, με πιο πρόσφατα την πασαρέλα του Michael Kors κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, με ασορτί μαύρα φορέματα με παγιέτες.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αγαπημένη σαλάτα της με καπνιστό σολομό και πορτοκάλι

Βίκυ Κάβουρα: Τα καλλίγραμμα πόδια της ταρακούνησαν το Instagram