in

Bίκυ Πάτισον: Φορώντας το καυτό μπικίνι της, απολαμβάνει το υδρομασάζ σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αγγλίας

Η 34χρονη, Βρετανίδα παρουσιάστρια εξομολογείται τον αγώνα που έκανε για να συμφιλιωθεί με το σώμα της

Η Βίκυ Πάτισον δεν αγαπούσε το σώμα της για αρκετά χρόνια. Ωστόσο, ξεχειλίζει πλέον αυτοπεποίθηση, απαλλαγμένη από κάθε ανασφάλεια, όπως αποδεικνύουν τα σέξι στιγμιότυπα που μοιράστηκε την Τετάρτη 26/1 με τους περισσότερους από τέσσερα εκατομμύρια followers της.

Η 34χρονη, Βρετανίδα παρουσιάστρια ποζάρει μέσα σε ένα υδρομασάζ, φορώντας μόνο ένα καφέ, μικροσκοπικό μπικίνι της εταιρείας γυναικείας ένδυσης PrettyLittleThing, η οποία εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα ξανθά μαλλιά της πέφτουν στο στήθος της, ενώ το μακιγιάζ της είναι φυσικό.

Διαφήμιση

Η Βίκυ Πάτισον απόλαυσε τη διαμονή της στο The Tawny Hotel, το οποίο βρίσκεται στο Στράτφορντσαιρ της Αγγλίας, χαλάρωσε κάνοντας υδρομασάζ και δεν παρέλειψε να αναστατώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, επιδεικνύοντας το γυμνασμένο, θηλυκό κορμί της και τα καλλίγραμμα πόδια της.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στους θαυμαστές της πως χρειάστηκε μία δεκαετία για να αποδεχθεί την εικόνα της. Μάλιστα, τράβηξε τον εαυτό της πολλές φωτογραφίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες, εξηγώντας πώς ο φακός μπορεί να αναδείξει ή να «χαλάσει» ένα γυναικείο σώμα.

Μιλώντας για τον αγώνα της να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να αποδεχθεί το σώμα της,  συμβούλεψε τους followers της να αγαπούν τον εαυτό τους και να απολαμβάνουν τη ζωή ανεξάρτητα από το πώς είναι.

Παράλληλα, η 34χρονη καλλονή σημείωσε: «Βλέπετε αυτή τη φωτογραφία μου και πιθανότατα σκέφτεσε: “Η Βίκυ, με τα βυζιά της έξω, κάνει διακοπές, τρώει και πίνει”. Για μένα, όμως, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο σημαίνει πολύ περισσότερα.

Μου πήρε χρόνια για να αποδεχτώ το σώμα μου, να μην το τιμωρώ, κάνοντας υπερβολική άσκηση, να μην το κρύβω, να μην το μισώ. Επιτέλους, στα 34 μου, φωτογραφίζομαι με μπικίνι, τρώω ένα γλυκό και πίνω ένα κοκτέιλ με ζάχαρη, χωρίς να με ενδιαφέρει αν θα με κατακρίνει ο κόσμος.

Ήμουν ένα κορίτσι που δεν έτρωγε σχεδόν τίποτα όλη μέρα, επειδή δεν ήθελα να φουσκώνει η κοιλιά μου. Άλλες φορές δεν έτρωγα τίποτα, για να πιω αλκοόλ τη νύχτα χωρίς τύψεις. Εντελώς γελοίο, αλλά λέω την αλήθεια.

Παρόλο που περνούσα υπέροχα στις διακοπές, ζούσα όμορφες εμπειρίες και είχα ταξιδέψει σε μερικές χώρες, δεν ήμουν ποτέ ευτυχισμένη. Φοβόμουν συνεχώς για το σχήμα του σώματός μου, είχα εμμονή με το μέγεθος των ρούχων μου και μισούσα τις καμπύλες μου.

Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω στο παρελθόν και να πω σε αυτό το χαμένο κοριτσάκι να απολαύσει τα μοχίτο, τα γλυκά, να ζήσει απλώς τη ζωή του».

Η Βίκυ Πάτισον πριν χάσει τα περιττά κιλά

Τέλος, τόνισε: «Κυρίες, η ζωή δεν ξεκινά όταν χάσετε τα περιττά κιλά ή όταν φορέσετε ένα στενό φόρεμα. Μισώντας το σώμα μας, απλώς χάνουμε πολύτιμες στιγμές, όπου θα μπορούσαμε να διασκεδάζουμε και να αποκτάμε όμορφες αναμνήσεις.

Είμαι δίπλα σε όποια βασανίζεται από διατροφικές σκέψεις, για να της πω ότι “είσαι τέλεια, όπως ακριβώς είσαι, και ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό!”».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kylie Jenner: Αναστατώνει τις καρδιές μας με ροζ μίνι φόρεμα, καθώς προμοτάρει την επερχόμενη συλλογή της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Cara Delevingne: Με bomber jacket από τον οίκο Dior