in , ,

Camila Cabello: Σέξι και ανανεωμένη, ποζάρει με tie-dye μπικίνι

camila cabello bikini

Απολαμβάνει την καλύτερή της ζωή! Η Camila Cabello δεν πρόκειται να αφήσει τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Shawn Mendes να την εμποδίσει να απολαύσει το 2022! Η 24χρονη τραγουδίστρια του σινγκλ «Havana» μπήκε στο Instagram της για να μοιραστεί ένα διασκεδαστικό φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στο Scottsdale της Αριζόνα.

Διαφήμιση

Η Καμίλα Καμπέγιο, φορώντας ένα γαλάζιο tie-dye μπικίνι, έμοιαζε να διασκεδάζει με μερικές από τις πιο στενές της φίλες, καθώς απολάμβαναν μια βουτιά στο τζακούζι.

Η Camila άφησε επίσης τους θαυμαστές να τη δουν να συμμετέχει στον αγώνα λάσπης για γυναίκες Tough Mudder στην Αριζόνα. Η ποπ σταρ μοιράστηκε φωτογραφίες της εκδήλωσης στο Instagram, όπου η ίδια και οι φίλες της ήταν ντυμένες με μαύρα αθλητικά ρούχα με το «Tough Mothas» τυπωμένο στο πίσω μέρος του τζόγκερ σορτς τους. Σε ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο, οι 6 κυρίες έκατσαν η μία πάνω στην άλλη σε μια πυραμίδα για να γιορτάσουν τον τερματισμό του ομαδικού αγώνα.

Παράλληλα, φαίνεται ότι η Cabello έχει ξεπεράσει τον Shawn Mendes, καθώς πρόσφατα εθεάθη με τον 27χρονο ηθοποιό, Nicholas Galitzine, στη Σάντα Μόνικα. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με ποδήλατα στο Venice Beach, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Λίγο αργότερα, ο Nicholas μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία του με την Camilla, όπου τους βλέπουμε να τρώνε παγωτό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Ηλιάκη: Κρατά την κομψή και πρακτική τσάντα που χρειάζεται κάθε μανούλα

Μάρα Δαρμουσλή: Το τρυφερό βίντεο με τον σαράντα ημερών γιο της