in , , ,

Μαρία Σολωμού: Με ροκ σύνολο, διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η όμορφη ηθοποιός έχει δημιουργήσει το προσωπικό της στιλ ντυσίματος

Η Μαρία Σολωμού είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Tην λατρεύουμε για τον αυθορμητισμό της και την αυθεντικότητά της. Αποπνέει αυτοπεποίθηση, έχοντας καταπολεμήσει κάθε κόμπλεξ.

Η 47χρονη καλλιτέχνιδα ξεχωρίζει για το ροκ και παράλληλα σέξι ντύσιμό της, καθώς και για τα πλούσια, σγουρά μαλλιά της. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media, διατηρώντας έτσι την επικοινωνία με τους θαυμαστές της.

Το βράδυ της Κυριακής 20/2, μοιράστηκε με τους περισσότερους από 271.000 followers της μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει σε μία γωνία του δημοφιλούς νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης Βarbarella. Προφανώς το περασμένο Σάββατο ή την Κυριακή διασκέδασε εκεί και «τα ‘σπασε».

Διαφήμιση

Κάθεται με στιλ σε μία κούνια, η οποία είναι στολισμένη με λουλούδια, ενώ έχει στρέψει το κεφάλι της προς τα πάνω και γελά. Τα μαύρα, ατίθασα μαλλιά της πέφτουν ανάλαφρα στην πλάτη της και κάτω από τους ώμους της, ενώ λάμψη της χαρίζουν τα ασημένια σκουλαρίκια-κρίκοι. Το μαύρο, μίνι, εφαρμοστό φόρεμα κολακεύει τη λεπτή σιλουέτα της και το μαύρο, διαφανές καλσόν τα καλλίγραμμα πόδια της. Το ντύσιμο αποθεώνουν τα μαύρα αρβυλάκια.

Η Μαρία Σολωμού κάνει τη διαφορά! Αντί να επιλέξει ψηλοτάκουνες γόβες και φόρεμα με παγιέτες για τη βραδινή της έξοδο, επιλέγει μοντέρνα, flat παπούτσια και ένα λιτό φόρεμα και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!

Μαρία Σολωμού, είσαι κούκλα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έμπνευση για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας

Sofía Jirau: Tο πρώτο μοντέλο της Victoria’s Secret με σύνδρομο Down