in

Jennifer Lopez: Μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα με δαντελένια εσώρουχα του οίκου Dolce & Gabbana

Η Dolce & Gabbana επιστράτευσε τη μεγάλη σταρ Jennifer Lopez για να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια γυαλιών άνοιξη-καλοκαίρι 2022. Οι Mert & Marcus φωτογράφισαν την τραγουδίστρια με το μοντέλο David Gandy σε μια σειρά εικονικών φωτογραφιών. Η Jennifer φαίνεται εκπληκτική στις κοντινές λήψεις, ενώ φοράει τα πιο μοντέρνα γυαλιά ηλίου.

Διαφήμιση

Η Lopez φοράει μαύρα δαντελένια ρούχα και αστραφτερά κοσμήματα της εταιρίας, ενώ το λογότυπο της DG βρίσκεται στη γραμμή των σχεδίων, τα οποία έχουν σχήματα τετράγωνου, στρογγυλά και cat-eye.

Το look της Jennifer ολοκληρώνεται από τον makeup artist Stephane Marais, ο οποίος εφαρμόζει ένα απαλό ροζ χρώμα στα χείλη. Ο κομμωτής Syd Hayes έκανε ένα εντυπωσιακό updo και η Michelle Class ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Το αστέρι του Marry Me στηρίζει χρόνια το brand, καθώς παρακολούθησε την επίδειξη Alta Moda των Dolce & Gabbana τον Αύγουστο του περασμένου έτους.

Η 52χρονη σταρ έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως την κοινή γνώμη και το ενδιαφέρον της showbiz το τελευταίο καιρό, τόσο με τα καλλιτεχνικά της επιτεύγματα, όσο και με την προσωπική της ζωή. Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε για την επανένωσή της με τον Μπέν Άφλεκ, επομένως οι φανατικοί θαυμαστές της δεν έχουν σταματήσει να ακολουθούν κάθε της κίνηση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κουλιανού: Με ροκ και σέξι ντύσιμο, καληνύχτισε τους followers της – Τι λέει για το αίσθημα του φόβου;

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι τρώει για πρωινό και διατηρείται σε φόρμα;