in

Alessandra Ambrosio: Σε παραλία της Καραϊβικής με αθλητικό look

Η 40χρονη Βραζιλιάνα-Αμερικανίδα κολάζει με τις άψογες αναλογίες της

Ένα σύντομο «διάλειμμα» από τη διαφήμιση μαγιό τoυ brand της GAL Floripa έκανε η Alessandra Ambrosio και πόζαρε την Πέμπτη 24/2 με αθλητικά ρούχα της εταιρείας Αlo.

Φορώντας ένα λευκό, αθλητικό σετ, το οποίο αποτελείται από εφαρμοστό σορτς και top, τo 40χρονο supermodel επιδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια και την λεπτή μέση της.

Διαφήμιση

Έπειτα, κάθεται σε μία αναπαυτική πολυθρόνα και απολαμβάνει ηλιοθεραπεία στην πανέμορφη, αμμώδη παραλία που απλώνεται μπροστά από το πολυτελές ξενοδοχείο Rosewood Le Guanahani, το οποίο βρίσκεται στο δημοφιλές νησί της Καραϊβικής Άγιος Βαρθολομαίος.

«Το καλοκαιρινό αεράκι με κάνει να νιώθω καλά» με αυτά τα λόγια συνοδεύει η Alessandra Ambrosio τις παραπάνω τρεις φωτογραφίες, τις οποίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Tέλος, να σημειωθεί ότι η 26χρονη Kendall Jenner και η 25χρονη Hailey Bieber λατρεύουν τα ρούχα του brand Alo.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαλλιά: Τολμήστε τα trendy χτενίσματα της Cassie από το Euphoria

Julia Fox: Σέξι εμφάνιση με δερμάτινο κορσέ