in , , ,

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με chic ντύσιμο και αναστατώνει το Instagram

Πιο ελκυστική από ποτέ η ηθοποιός

Η Μαρία Κορινθίου είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο ταλαντούχες και εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς. Την έχουμε θαυμάσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ αυτών οι «Ο Νόμος της Εκδίκησης», «Υπέροχα Πλάσματα», «Όρκος Σιωπής» και «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια». Φυσικά, έχει πατήσει πολλάκις και το θεατρικό σανίδι. Κάποιες παραστάσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει είναι οι «Μία Πεντάμορφη… Τέρας», «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα» και «Γοργόνες και Μάγκες». Ακόμη, την έχουμε απολαύσει στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία του 2008 «Λούφα και Απαλλαγή 14», του 2010 «Το Σινεμά Γυμνό» και του 2011 «Μια Φορά και ένα Μωρό».

Την αγαπάμε όχι μόνο για το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και για τον αυθορμητισμό της, την αυθεντικότητά της και το έντονο ταπεραμέντο της. Πολλοί άνδρες την θεωρούν την πιο σέξι γυναίκα ηθοποιό της ελληνικής showbiz και όλοι -νομίζω- συμφωνούμε ότι ξεχειλίζει θηλυκότητα.

Η 42χρονη καλλιτέχνιδα είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, διατηρώντας έτσι επικοινωνία με τους θαυμαστές της και ενημερώνοντάς τους για τις παραστάσεις και τα σίριαλ που συμμετέχει. Και την Δευτέρα 22/2, αναστάτωσε τους περισσότερους από 582.000 followers της, όταν «ανέβασε» υλικό από μία επαγγελματική φωτογράφιση που έκανε.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα μαύρο, βελούδινο, midi φόρεμα με λεπτές τιράντες, το οποίο αγκαλιάζει τις καμπύλες της και αναδεικνύει το ντεκολτέ της, κάθεται στο πάτωμα και αποπνέει αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ. Το chic ντύσιμο ολοκληρώνουν οι μαύρες γόβες και το περίτεχνο κολιέ. Τα μακριά μαλλιά της έχουν μετατραπεί -για τις ανάγκες της φωτογράφισης- σε ένα αριστοκρατικό καρέ, το οποίο τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Όγκο στα χείλη της χαρίζει το μπορντό κραγιόν, ενώ το smokey eye κάνει το βλέμμα της σέξι.

Η hair stylist περιποιείται τα μαλλιά της, ο make up artist παρατηρεί αν έχει απλώσει σωστά το κραγιόν στα χείλη της και η Μαρία Κορινθίου θυμίζει αριστοκράτισσα από παλιά εποχή!

Μαρία Κορινθίου, είσαι θεά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτίζει τη μέρα μας με πορτοκαλί σύνολα

Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: Ιδέες για να εξυψώσετε τα σύνολα της δουλειάς σας