in , ,

Josephine: Απολαμβάνει ηλιοθεραπεία και κοκτέιλ σε παραλία των Μπαχαμών

Ανέμελες, καλοκαιρινές ημέρες περνά η όμορφη τραγουδίστρια

Καλοκαιρινές στιγμές ζει η Josephine και την ζηλεύουμε -με την καλή έννοια-! Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα καλωσορίσουμε την Άνοιξη και πολλοί είμαστε αυτοί που ανυπομονούμε να ανέβει η θερμοκρασία και να αρχίσουμε τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/2, η 31χρονη τραγουδίστρια αναστάτωσε το Instagram δημοσιεύοντας έξι φωτογραφίες και ένα βίντεο από το Αtlantis Paradise Island, το οποίο βρίσκεται στις Μπαχάμες.

Διαφήμιση

Ξαπλώνει στην αμμώδη παραλία και απολαμβάνει τον ήλιο.

Φορώντας ένα πολύχρωμο μπικίνι, περπατά με νάζι στην άμμο και το πρόσωπό της λάμπει από ευτυχία.

Η λεπτή σιλουέτα της δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τα ανδρικά βλέμματα.

 

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, η Josephine ποζάρει στο σημείο που σκάει το κύμα με τις δύο φίλες της. Οι τρεις κοπέλες φαίνονται πολύ χαρούμενες.

Καλοκαίρι χωρίς κοκτέιλ γίνεται; Όχι φυσικά! Η δημοφιλής τραγουδίστρια και η παρέα της απολαμβάνουν γευστικά κοκτέιλ, με θέα το απέραντο γαλάζιο!

Καλές διακοπές, Josephine!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Emily Ratajkowski: Τα δύο αγαπημένα looks της εβδομάδας

Zoë Kravitz: Σχολιάζει την αποκαλυπτική της εμφάνιση στο Met Gala