in

Βίκυ Κουλιανού: Ποζάρει σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, με ροκ ντύσιμο και τα ατελείωτα πόδια της σε πρώτο πλάνο

«Καλή εβδομάδα» εύχεται στους θαυμαστές του το διάσημο μοντέλο των ’90s

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Βίκυ Κουλιανού είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνούς φήμης μοντέλα της χώρας μας, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν ως το παντοτινό top model και όχι άδικα.

Παρά τα 55 της έτη, είναι πανέμορφη, θελκτική και γεμάτη όρεξη για ζωή, ενώ διαθέτει άψογες αναλογίες. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και το μεσημέρι της Δευτέρας 14/3 έφτιαξε τη διάθεση των followers της και κυρίως των ανδρών, όταν δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία.

Διαφήμιση

Με ροκ ντύσιμο, βρίσκεται αραχτή σε μία πλαστική καρέκλα, σε κάποιο εγκαταλελειμμένο, μισοκατεστραμμένο οικοδόμημα. Το διχτυωτό καλσόν αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ επιπλέον στιλ της χαρίζουν οι αρβύλες και τα γυαλιά ηλίου. Υπέροχο είναι και το σούπερ μίνι,  γυαλιστερό φόρεμα, το οποίο κολακεύει το ντεκολτέ της. Το μοντέρνο outfit της ολοκληρώνει η μαύρη, λιτή ζακέτα, με την ίδια να ξεχειλίζει αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα.

«Όλα γύρω μας ραγδαία αλλάζουν και εμείς χάνουμε την ταυτότητά μας, αυτή της ανθρωπιάς, που κράταγε τα σωστά αισθήματα χωρίς φόβο. Καλή εβδομάδα 💙» με αυτά τα λόγια συνοδεύει την εν λόγω φωτογραφία η Βίκυ Κουλιανού, θέλοντας να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τις δικές της σκέψεις για όσα συμβαίνουν. Εσείς, συμφωνείτε μαζί της;

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γιατί τρεντάρει ο Παντελής Παντελίδης και o Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Twitter; Με κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φόρεσε την φούστα-πρωταγωνιστή της φετινής σεζόν