in , ,

Nicole Scherzinger: Με τη λεπτή σιλουέτα της και την παιχνιδιάρικη διάθεσή της, κολάζει το Instagram – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η 43χρονη τραγουδίστρια αποπνέει θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση

Με το μοντέρνο ντύσιμό της και τη λεπτή σιλουέτα της, η Nicole Scherzinger τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από πέντε εκατομμύρια ακολούθων της την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Στα δύο στιγμιότυπα που δημοσίευσε, η 43χρονη τραγουδίστρια των Pussycat Dolls φορά ένα αστραφτερό σύνολο στο χρώμα του πάθους. Το τοπ δένει με κορδόνι στο λαιμό της και αναδεικνύει το στήθος της, ενώ η ασορτί ψηλόμεση φούστα αγκαλιάζει τις καμπύλες της.

Διαφήμιση

Έχει τονίσει τα χείλη της με ένα κατακόκκινο κραγιόν, ενώ τα πλούσια, μαύρα μαλλιά της πέφτουν στην πλάτη και τη μέση της, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς. Επιπλέον λάμψη της χαρίζουν τα ασημένια σκουλαρίκια-κρίκοι.

Παράλληλα, η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα θέλησε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά της για τον  σύντροφό της, τον πρώην παίκτη ράγκμπι Thom Evans, αφού χθες ήταν η γιορτή των ερωτευμένων, αλλά κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους δεν τους επέτρεψαν να την περάσουν μαζί. Ανάρτησε, λοιπόν, ένα βίντεο, στο οποίο ακούγεται το ερωτικό κομμάτι «I Love You Baby», με την ίδια να φορά το ίδιο λαμπερό τοπ και ένα χαμηλόμεσο τζιν, το οποίο δεν έχει κουμπώσει. Παίζει με τον φωτογραφικό φακό, δείχνει την επίπεδη κοιλιά της και προκαλεί την ανδρική φαντασία.

 

Στη λεζάντα του post της γράφει: «Χαρούμενη Μέρα Αγίου Βαλεντίνου, αγάπη μου @te11. Μου λείπεις». 

Από την πλευρά του, ο Τhom Evans μοιράστηκε με τους πάνω από 274 χιλιάδες followers του μία κοινή φωτογραφία με την Nicole Scherzinger, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί σε έναν πανέμορφο κήπο. «Είμαι τόσο χαρούμενος που σε έχω στη ζωή μου @nicolescherzinger. Καλή Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου, αγάπη μου» με αυτά τα λόγια συνοδεύει το γλυκό στιγμιότυπο ο 36χρονος Σκωτσέζος.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο 12/2, με το κομψό ντύσιμό της, η όμορφη τραγουδίστρια και χορεύτρια εντυπωσίασε τους πάντες στο Homecoming Weekend, το οποίο έλαβε μέρος στο Δυτικό Χόλιγουντ, ενόψει του Super Bowl.

Εμφανίστηκε με ένα μακρύ καρέ, το οποίο αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Φορούσε ένα λαμπερό crop top, το οποίο κολάκευε το πλούσιο στήθος της, και μία μακριά φούστα με ένα τολμηρό σκίσιμο στο αριστερό της πόδι. Αρχοντιά της χάριζε το κατάλευκο blazer.

Eκτόξευσε τη θηλυκότητά της με ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με μία ασημένια τσάντα-φάκελο.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με φούξια σύνολο που σου ανεβάζει τη διάθεση

Leni Klum: Ποια είναι η πανέμορφη κόρη της Heidi Klum