in , , ,

Μαρία Σολωμού: Φορώντας ολόσωμη, διαφανή φόρμα, σκανδαλίζει την ανδρική φαντασία

Η διάσημη ηθοποιός αποπνέει αυτοπεποίθηση και διαθέτει άψογες αναλογίες

Η Μαρία Σολωμού ανήκει στις πιο ταλαντούχες και όμορφες ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Eλεύθερο πνεύμα, αυθόρμητη και ακομπλεξάριστη, έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά μας, με πολλούς άνδρες να την θεωρούν μία από τις πιο σέξι καλλιτέχνιδες της χώρας μας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 23/2, η 47χρονη ηθοποιός «ταρακούνησε» το Ιnstagram, όταν δημοσίευσε δύο αποκαλυπτικά στιγμιότυπα από μία επαγγελματική φωτογράφιση που έκανε.

Φορώντας μία μαύρη, ολόσωμη, διαφανή φόρμα, ποζάρει όρθια και το θηλυκό, γυμνασμένο κορμί της εντυπωσιάζει.

Διαφήμιση

Έχει φροντίσει, ωστόσο, να κρύψει το επίμαχο σημείο της με ένα μαύρο εσώρουχο και το στήθος της με τα χέρια της, κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί. Με αλήτικο και σνομπ ύφος κοιτά το φωτογραφικό φακό, ενώ κρατά ένα αναμμένο τσιγάρο στο δεξί της χέρι. Τα μαύρα sneakers ταιριάζουν απόλυτα με το σύνολο, ενώ επιπλέον στιλ της χαρίζουν τα δύο δαχτυλίδια και τα λιτά βραχιόλια.

Το μακιγιάζ της είναι σε φυσικούς τόνους και τα μαύρα μαλλιά της ίσια, αλλά όχι αυστηρά χτενισμένα. Ακόμη, το μπορντό  βερνίκι νυχιών ταιριάζει υπέροχα με το outfit. «Κάπνισέ το» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της.

H Mαρία Σολωμού, με τον δυναμισμό, το σεξαπίλ τη μαγκιά της, αποδεικνύει ότι μία 45χρονη-50χρονη βάζει εύκολα κάτω μία 25αρα.

Μαρία Σολωμού, είσαι θεά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Το δημόσιο μήνυμά της για τα κυνοκομεία-κολαστήρια της χώρας μας

Dua Lipa: Το πιο stylish χειμερινό σύνολο για χαμηλές θερμοκρασίες