in

Φαίη Σκορδά: Κομψή και σέξι, με εφαρμοστό σύνολο

Πείτε «ναι» στα total white outfits

Για τις στιλιστικές της επιλογές ξεχωρίζει η Φαίη Σκορδά και στην ψυχαγωγική εκπομπή της, στον ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», εμφανίζεται πάντα με μοντέρνα σύνολα, τα οποία κολακεύουν την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Παράλληλα, δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες στο Instagram, καθώς αναλαμβάνει τον ρόλο του μοντέλου για διάφορες εταιρείες γυναικείων ενδυμάτων, διαφημίζοντας έτσι τα ρούχα τους. Και το βράδυ της Πέμπτης 17/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 1.088.000 followers της, όταν ανάρτησε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα σικάτο, λευκό outfit, το οποίο αναδεικνύει τις καμπύλες της.

Διαφήμιση

Ξεχειλίζοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, ποζάρει σε ένα πεζοδρόμιο, με το εντυπωσιακό κορμί της να σκανδαλίζει την φαντασία των ανδρών. Το εφαρμοστό παντελόνι αναδεικνύει τα ατελείωτα πόδια και τη λεπτή μέση της, ενώ η ασορτί αμάνικη μπλούζα αγκαλιάζει το στήθος της. Τη θηλυκή της πλευρά αποθεώνουν τα hot, ψηλοτάκουνα πέδιλα με τη φιάπα, σε γήινους τόνους.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, θέλοντας το ντύσιμό της να είναι σικ και όχι προκλητικό, φοράει μέσα από την μπλούζα ένα μπεζ top. Έτσι, «σπάει» όμορφα και το λευκό.

Τώρα, που έχουμε καλωσορίσει την Άνοιξη, αφήστε στην άκρη τα μαύρα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και προτιμήστε τα λευκά και τα μπεζ. Άλλωστε, ένα λευκό σύνολο με αξεσουάρ σε γήινα χρώματα (όπως παπούτσια, τσάντα, ζώνη) μας προσδίδει πάντα φινέτσα και έναν αέρα ανεμελιάς.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση
Νινα λοτσάρη

Νίνα Λότσαρη: H σέξι selfie φωτογραφία στο ασανσέρ που συναντιόμαστε

Φωτογραφία: Η Μαράια Κάρεϊ με ζαρτιέρες και μαυρα εσώρουχα