in , , ,

Eλένη Φουρέιρα: Διδάσκει στιλ, φορώντας total black σύνολο

Δείτε τα σέξι στιγμιότυπα της τραγουδίστριας

Η Ελένη Φουρέιρα έχει δημιουργήσει το δικό της προσωπικό στιλ, το οποίο μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για πολλές γυναίκες!

Το βράδυ της Τετάρτης 26/1, η όμορφη τραγουδίστρια δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντυπωσιάζοντας τους followers της.

Διαφήμιση

Με total black σύνολο, ποζάρει με αυτοπεποίθηση σε μία κουζίνα με λευκά ντουλάπια. Φορά ένα ιδιαίτερο, ψηλόμεσο παντελόνι, το οποίο αναδεικνύει τη λεπτή μέση της, και ένα χνουδωτό, σέξι, top. Την εμφάνισή της αποθεώνει το oversized, τζιν τζάκετ και τα παπούτσια με το χοντρό τακούνι. Λάμψη της χαρίζουν τα κομψά, χρυσά σκουλαρίκια – κρίκοι στα αυτιά της, ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα τέλειο σινιόν.

Η 34χρονη καλλιτέχνιδα διαθέτει άψογες αναλογίες και ό,τι κι αν φορά, της ταιριάζει. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες με καμπύλες δεν μπορούν να ντυθούν σέξι και μοντέρνα. Στην αγορά υπάρχουν υπέροχα ρούχα κάθε σωματότυπo. Πειραματιστείτε και είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε το δικό σας μοναδικό στιλ!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Νίκος Μουτσινάς: Όταν γύρναγε πλάτη τη Ζέτα Μακρυπούλια για να δούμε την πίσω όψη της. Viral Φωτογραφία

Ομορφιά: Οι μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς του TikTok