in , ,

Δούκισσα Νομικού: Ποια παπούτσια ταιριάζουν απόλυτα με το μίνι φόρεμά σου;

Επιλέγοντας τα σωστά παπούτσια, θα απογειώσεις το ντύσιμό σου

Το βράδυ της Τρίτης 14/2, η Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη στο «Τhe 2Night Show», το οποίο παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και εντυπωσίασε με το κομψό και παράλληλα σέξι ντύσιμό της. Aν και μητέρα δύο παιδιών, της Αναστασίας και του Σάββα, τα οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, η 31χρονη παρουσιάστρια διαθέτει τέλειο κορμί και το ανέδειξε με το σωστό outfit.

Διαφήμιση

Η όμορφη παρουσιάστρια φορούσε ένα super μίνι, κόκκινο φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τη λεπτή μέση της. Αυτό που έκανε ιδιαίτερο το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ότι είχε μακρύ το δεξί μανίκι, ενώ άφηνε το αριστερό της ώμο και χέρι σε κοινή θέα.

Συνδύασε το hot φόρεμά της με μαύρα πέδιλα με ψηλό και λεπτό τακούνι, τα οποία είχαν στρας και αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα πόδια της. Τα παπούτσια αυτά αποτελούν μία πολύ καλή επιλογή, αφού καθιστούν αμέσως το συγκεκριμένο ντύσιμό πιο σύγχρονο και σέξι.

Τα ξανθά, πλούσια μαλλιά της Δούκισσας Νομικού έπεφταν στην πλάτη και τους ώμους της, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους.

Επομένως, αν είστε από τις γυναίκες που τολμούν τα έντονα χρώματα, προτιμήστε για την βραδινή σας έξοδο ένα μίνι εφαρμοστό κόκκινο ή ροζ φόρεμα και απογειώστε την εμφάνισή σας με hot, ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κόνι Μεταξά: Με άγρια διάθεση και ντυμένη στα ροζ, ποζάρει σε κρεβατοκάμαρα

Elsa Hosk: Λαμπερή εμφάνιση με γούνινο παλτό στη New York Fashion Week