in ,

Μαλλιά: Τα πιο μοντέρνα χρώματα του χειμώνα είναι έντονα και πλούσια

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το τέλειο χρώμα μαλλιών το χειμώνα. Ένας παράγοντας είναι ότι ενώ συχνά επιλέγουμε πιο σκούρες αποχρώσεις μαλλιών τους κρύους μήνες, όπως κάνουμε με τα ρούχα, οι ειδικοί συνιστούν να επιλέξετε μια απόχρωση ως προσαρμογή του τρέχοντος χρώματός σας, για να διατηρήσετε την υγεία των μαλλιών. Για παράδειγμα, μπορεί να μην θέλετε να αλλάξετε τα ξανθά μαλλιά σας σε jet black, αλλά θα μπορούσατε να επιλέξετε να κάνετε μια αργή μετάβαση, με μερικές μελαχρινές ανταύγειες. Ένα άλλο προτεινόμενο βήμα είναι να συζητήσετε την αλλαγή σας με έναν επαγγελματία μαλλιών.

EXPENSIVE BRUNETTE

Η τάση στα μαλλιά της «ακριβής μελαχρινής» επινοήθηκε νωρίτερα φέτος, όταν η Hailey Bieber άλλαξε τα ξανθά μαλλιά της σε ένα απροσδόκητο (για εκείνη) καφέ σοκολατί χρώμα. Παρά το όνομα, δεν χρειάζεται να σας κοστίσει μια περιουσία, αλλά αναφέρεται στη λάμψη, την ζωντάνια και στο βάθος του προσεγμένου χρώματος. Αντικατοπτρίζει το αυξημένο ενδιαφέρον για την υγεία των μαλλιών. Για να αποκτήσετε αυτό το trend, συνδυάστε μια σειρά από διακριτικές ανταύγειες σε μια μελαχρινή βάση, για μια φυσική εμφάνιση.

Διαφήμιση

BARCODE BLONDE

Αν και οι άνθρωποι στρέφονται προς τα σκούρα χρώματα για το χειμώνα, αυτό δεν σημαίνει ότι το ξανθό αποκλείεται. Με την αναβίωση του Y2K, οι χοντροκομμένες ανταύγειες επιστρέφουν ως ένας τρόπος για να αποκτήσετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά, με έναν μη παραδοσιακό τρόπο. Είτε πρόκειται για ρίγες σε ίσες αποστάσεις είτε για μεγαλύτερα λευκά κομμάτια, η Carla Salceda, Διευθύντρια Χρωμάτων στην Ακαδημία Sassoon, αποκαλεί αυτή τη νέα τάση στο ξανθό “barcode blonde”. Οι παραδοσιακές ανταύγειες σε άτομα με ανοιχτόχρωμα μαλλιά έχουν ξεθωριάσει από τη μόδα. Αν είστε όμως ξανθιά που δεν είναι έτοιμη να αγκαλιάσει μια τόσο δραματική εμφάνιση, σκεφτείτε να δημιουργήσετε κάποια αντίθεση, όπως η Adele και η Blake Lively.

Χάλκινο

Το χάλκινο είχε επιτυχία όλη τη χρονιά, ωστόσο ο χειμώνας είναι η στιγμή να λάμψει πραγματικά αυτή η τάση. Όλες οι αποχρώσεις των εσπεριδοειδών έρχονται για εμάς τον Ιανουάριο του 2022 και ήρθε η ώρα να φωτίσουμε τη μέρα όλων με τα μαλλιά μας. Αυτή η απόχρωση του κόκκινου είναι πιο κοντά στα φυσικά κόκκινα μαλλιά, επομένως φοριέται πιο εύκολα από πολλούς.

BACK TO BLACK

Με την επιστροφή της πανκ και της γκοθ στην μόδα, είναι φυσικό τα μαύρα μαλλιά να έχουν επίσης πέραση. Τα γυαλιστερά μαύρα μαλλιά γίνονται μια αγαπημένη τάση μεταξύ των κοριτσιών αυτό το χειμώνα. Ακόμα και η Kourtney Kardashian έχει επιστρέψει στις φυσικές ρίζες της, ενώ η HoYeon Jung, που έκανε μόντελινγκ για χρόνια με φλεγόμενα κόκκινα μαλλιά, έχει επιστρέψει στο μαύρο.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Chloe Cherry: Το νέο κορίτσι του Euphoria

Ελένη Φουρέιρα: Πίνει κρασί στο χιόνι με το μπουρνούζι της