in

Ντόρα Μακρυγιάννη: Το μυστικό μακιγιάζ για καλοσχηματισμένα και ζουμερά χείλη

Η Ντόρα Μακρυγιάννη είναι από τις γυναίκες ηθοποιούς που κατάφεραν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν sex symbol στην ελληνική showbiz!

Το πανέμορφο πρόσωπο της, μαζί με την καλλίγραμμη σιλουέτα της, την έχει αναδείξει ως μια από τις ωραιότερες παρουσίες στην τηλεόραση. Παράλληλα, με το ταλέντο της έχει καταφέρει να βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες σύγχρονες ηθοποιούς.

Διαφήμιση

Αυτή τη φορά η Μακρυγιάννη μας εντυπωσίασε με το beauty look της, καθώς κάθε φορά ξέρει πως να ενθουσιάζει! Συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα υπέροχο look με γήινες αποχρώσεις στα μάτια, λεπτό eyeliner, έντονη μάσκαρα και έδωσε έμφαση στα χείλη, με καφέ περίγραμμα και απαλό ροζ κραγιόν. Τα πλούσια μαλλιά της είχαν επίσης έναν ελαφρύ κυματισμό.

Το κραγιόν και το lipgloss είναι αναπόσπαστα items της beauty ρουτίνας μας και βρίσκονται σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Επίσης, υπάρχουν κάποια μυστικά που μπορούν να αναβαθμίσουν το αποτέλεσμα και να κάνουν τα χείλη σου κυριολεκτικά ακαταμάχητα.

Το μυστικό για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο ζουμερά είναι να απλώσεις στο κέντρο του άνω και του κάτω χείλους σου ένα ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμο κραγιόν από αυτό που φοράς. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα gloss, για ένα πιο ογκώδες αποτέλεσμα.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου: Πώς ήταν όταν διένυε ακόμα την δεκαετία των 30; – Φωτογραφία

Κένταλ Τζένερ: Με μωβ κραγιόν και σουτιέν σου πετά φόρα παρτίδα τους κοιλιακούς της