in , ,

Φαίη Σκορδά: Με total pink look

Ακολούθησε και εσύ το trend

Η φετινή τάση για την σεζόν λέει ναι στο ροζ και δικαιώνει όλες μας, που αγαπάμε χρόνια τώρα το χρώμα. Οίκοι μόδας όπως, Balmain, Chanel, Chloé, Erdem, Molly Goddard, Prada και Giambattista Valli μας αναδεικνύουν πιο girly σύνολα και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει πολύ. Οι πιο διάσημες fashionistas υιοθέτησαν την τάση, όπως η Φαίη Σκορδά.

H παρουσιάστρια φόρεσε ένα πιο αυστηρό total pink look, με κοστούμι και γιλέκο σαν μπλούζα. Το συνδύασε με απαλό μακιγιάζ, διαμαντένια αξεσουάρ και ασορτί flatform wedges.

Διαφήμιση

Σε μια άλλη εμφάνιση στην εκπομπή της, η Σκορδά προτίμησε ένα καρό ροζ-λευκό σύνολο, το οποίο περιλαμβάνει ένα κοντό ruched πουλοβεράκι και μίνι φούστα, σε κλίμα Y2K. To συνδύασε με ασημί αξεσουάρ και πέδιλα με λουράκι, με nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ.

Όσο για σένα, μπορείς να επιλέξεις απαλό ροζ φόρεμα, ένα πιο αυστηρό look, όπως της Σκορδά ή απλώς ένα bubble pink αξεσουάρ. Η επιλογή είναι καθαρά δική σου και μπορείς να προσαρμόσεις την τάση σύμφωνα με την προσωπικότητά σου και τι σου ταιριάζει.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μόδα: 5 ελληνικά brands που αξίζει να δοκιμάσεις

Rihanna και Hailey Bieber: Ροκ διάθεση, με δερμάτινο bomber jacket