in

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτιά στα κόκκινα, επιδεικνύει το ωραίο ντεκολτέ της

Για τις ενδυματολογικές της επιλογές ξεχωρίζει η δημοφιλής παρουσιάστρια

Eντυπωσιακό κορμί διαθέτει η Κατερίνα Καινούργιο, αλλά ξέρει και πώς να το αναδείξει! Και χθες, Τετάρτη 23/3, ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία στο Instagram, όταν δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα κομψό και παράλληλα σέξι σετ κοστούμι στο χρώμα του πάθους και της έλξης, το κόκκινο!

Πιθανότατα βρίσκεται στο backstage του πλατό της εκπομπής της στον ALPHA, «Super Κατερίνα». Το σίγουρο είναι πως το κόκκινο χρώμα της πάει πολύ, την φωτίζει και της χαρίζει σεξαπίλ. Το σικάτο blazer με το βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα V κολακεύει το στήθος της, κάνοντας τα ανδρικά βλέμματα «να πέσουν» σε αυτό το σημείο, αλλά και να μείνουν εκεί για μερικά δευτερόλεπτα. Παράλληλα, η 36χρονη παρουσιάστρια έχει τονίσει τη λεπτή μέση της με μία μαύρη και κλασική ζώνη.

Διαφήμιση

Την ίδια στιγμή, το παντελόνι καμπάνα αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της και εξισορροπεί το outfit, καθιστώντας τόσο προκλητικό όσο πρέπει. Όσον αφορά το hair styling, έχει πιάσει τα μαλλιά της σε μία τέλεια χαμηλή αλογοουρά, αφήνοντας δύο φαρδιές τούφες, μία αριστερά και μία δεξιά, να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν οι μυτερές μπότες με το λεπτό τακούνι, ενώ έναν επαγγελματικό αέρα της προσδίδουν τα γυαλιά οράσεως με το μαύρο σκελετό.

Η παρουσιάστρια του ALPHA στέκεται με χάρη και νάζι μπροστά στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και μόνο απαρατήρητη δεν περνά. «When I wear red, I feel like I can do anything. Try and stop me… 💪🏽❤️» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της, προκαλώντας την ερωτική φαντασία του αρσενικού φύλου.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση
ελενη μενεγακη

Ελένη Μενεγάκη: ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. Όταν είχαμε αποκαλύψεις με τα πλαστικά ΜΠΑΛΟΝΙΑ στο πιάτο. Viral ΒΙΝΤΕΟ

Ιωάννα Μαλέσκου: Τόλμησε μια εμφάνιση βγαλμένη από τα ’70s