in , ,

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση της άνοιξης

Το νέον πράσινο είναι το αγαπημένο trend των celebrities

Τα νέον χρώματα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής άνοιξης και ιδανικά μπορείτε να τα συνδυάσετε με ουδέτερα χρώματα, όπως το μπεζ, το μαύρο και το λευκό. Το νέον είναι το χρώμα που δίνει τον τόνο σε όλη την εμφάνιση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η παρουσιάστρια του “Κάτι Ξαναψήνεται”, ακολούθησε την τάση, με ένα σύνολο που πολύ θα θέλαμε να είχαμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Η Σπυροπούλου λοιπόν ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram σήμερα ένα σύνολο με κεντρικό κομμάτι το λαχανί μακρυμάνικο τοπ, με βαθύ ντεκολτέ. Το συνδύασε με ένα ανοιχτόχρωμο  τζιν παντελόνι και neon πράσινα τακούνια, με κορδόνια.

Διαφήμιση

σπυροπουλου

Παράλληλα, με πράσινη φλούο ολόσωμη φόρμα είχαμε δει και την Κατερίνα Στικούδη πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι». Το σύνολο είναι από την ανοιξιάτικη συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Dantee. Μάλιστα, το σετ ολοκλήρωσε με ένα εντυπωσιακό λευκό κορσέ, που έκανε πιο αισθησιακό το σύνολο.

Τέλος, εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Κρυσταλλίας, η οποία έκανε μια πιο τολμηρή επιλογή. Η τραγουδίστρια παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Τάκη Ζαχαράτου με κοστούμι σε neon τόνους. Το συνδύασε με λευκό cropped τοπ και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Το κοστούμι περιλάμβανε ένα σακάκι σε αυστηρή γραμμή και ένα ψηλόμεσο παντελόνι, με τσάκιση. Το σύνολο αποκτά πιο funky χαρακτήρα χάρη στο εκτυφλωτικό πράσινο χρώμα. Η belt bag που είναι περασμένη στους ώμους της χαρίζει έναν πιο pop αέρα.

κρυσταλλια

 

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Ο Στυλιανός αποκαλεί την Όλγα Νταλλα bitch. Τα Κυπριακά και η αντίδρασή της φιναλίστ του ριάλιτι

Μαρία Ηλιάκη: Κρατά την κομψή και πρακτική τσάντα που χρειάζεται κάθε μανούλα