ΧΑΛΚΙΔΑ: Ημέρα Υιοθεσίας ενηλίκων ζώων. Μια εκδήλωση αγάπης για τα αδεσποτάκια της πόλης

χαλκιδα μερα υιοθεσιας ενηλικων ζωων

Μια εντυπωσιακή εκδήλωση στη Χαλκίδα από τους φιλόζωους και το συνδυασμό του υποψηφιου Δημάρχου Χαλκίδας κ Γιάννη Μπάκα το Σάββατο 8-12-2018 σε χώρο στο κέντρο της πόλης πίσω από τα δικαστήρια.
Ημέρα υιοθεσίας ενηλικων ζώων.
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ η ΗΜΕΡΑ που θα γνωρισετε ΟΛΟΙ ενήλικα σκυλακια που ΕΜΕΙΣ οι απλοί ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ με ΚΟΠΟ, χρονο και ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ την ΤΣΕΠΗ μας, περισυλλέξει, ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ, ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ και ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ με ΟΛΗ μας την ΑΓΑΠΗ, με στόχο να τους ΒΡΟΥΜΕ το ΙΔΑΝΙΚΟ σπίτι να ζήσουν μια ΟΜΟΡΦΗ ζωή! Σκυλιά που ΕΧΟΥΜΕ βρει ταλαιπωρημένα, ΑΡΡΩΣΤΑ και ΕΤΟΙΜΑ να εγκαταλείψουν ΚΑΘΕ ελπίδα, στάθηκαν τυχερά που…

ΒΡΕΘΗΚΑΝ στο ΔΡΟΜΟ μας και ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ την ΕΥΚΑΙΡΙΑ να βρουν μια μόνιμη αγκακια.
ΓΙΑΤΙ τι να ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΗ την ιατρική βοήθεια και τις ΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ και τα ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ που δαπανούνται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ αν τα σκυλιά δεν βρουν μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ να ΜΕΙΝΟΥΝ για ΠΑΝΤΑ; Και να ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ θα ΔΕΙΤΕ πολύ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, μιας που ΕΧΕΙ ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ που ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ΜΠΟΡΟΥΝ ταυτόχρονα να ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ για να τα γνωρίσετε ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. Στηρίξτε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΗ την ΜΕΓΑΛΗ εθελοντική προσπάθεια και ΕΛΑΤΕ το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ στο πάρκο Αβαντων στις 11.00, και ΠΕΙΤΕ το σε ΦΙΛΟΥΣ που ΘΕΛΟΥΝ να ΕΧΟΥΝ ένα σκυλί ως ΜΕΛΟΣ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ τους. ΟΛΗ ΑΥΤΗ η προσπάθεια δεν θα ΗΤΑΝ εφικτή αν ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΚΑΣ, που ΑΓΑΠΑ πολύ τα ΖΩΑ δεν βοηθούσε να ΔΩΘΕΙ ο χώρος και να ΓΙΝΕΙ η εκδήλωση. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ να ΔΩΣΟΥΜΕ μια ΑΓΚΑΛΙΑ και να δει όλος ο κόσμος ΟΤΙ δεν αγοράζουμε ΠΟΤΕ, ΜΟΝΟ υιοθετούμε ΩΣΠΟΥ να αδειάσουν ΟΛΟΙ πι δρόμοι και τα ΚΛΟΥΒΙΑ των καταφυγίων!!!
χαλκίδα ημερα υιοθεσιας ζωων
Γιατί τα ζώα είναι ψυχές, δώρα ζωής και όχι δώρα γιορτών και παιχνίδια !
Μεγαλώνουν, έχουν ανάγκες, μπορεί να κάνουν και ζημιές, αφήνουν τρίχα και συχνά λερώνουν και το σπίτι. Πεινούν, διψούν, λυπούνται, πονούν, χαίρονται και νιώθουν όπως και εμείς, αισθάνονται, κρίνουν, έχουν νόηση και μνήμη. Και αντί για λόγο, έχουν ένστικτο.
Γι’ αυτό λοιπόν, υιοθετούμε συνειδητά & υπεύθυνα και δεσμευόμαστε εφ’ όρου ζωής για την ευζωία τους!

Written by admin

6 αποτελεσματικοί τρόποι να διατηρήσεις το μαύρισμα του καλοκαιριού!!

10 πράγματα που δεν ξέρατε ότι μπορεί να κάνει το smartphone σας