in

Ξεσπά ο πατέρας του 28χρονου ποδοσφαιριστή: «Το παιδί μου χάθηκε από αδιαφορία των γιατρών, θα κινηθώ νομικά»

Σύρος: 28χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από αδιαφορία των γιατρών

Διαφήμιση

Άδοξα χάθηκε από τη ζωή ένα ακόμα νέο παιδί. Πιο συγκεκριμένα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του, πέθανε από αδιαφορία των γιατρών στη Σύρο.

Οι γονείς του δεν μπορούν με τίποτα να ξεπεράσουν την απώλεια του γιού τους και επαναλαμβάνουν ότι το παιδί τους πέθανε από αβλεψία των γιατρών.

Ξεσπά ο πατέρας του 28χρονου ποδοσφαιριστή: «Το παιδί μου χάθηκε από αδιαφορία των γιατρών, θα κινηθώ νομικά»

Σύρος: «Το παιδί χάθηκε άδικα από αβλεψία των γιατρών»

«Ήθελα να το πολεμήσω όσο μπορώ, γιατί είναι κρίμα ένα νέο παιδί που θα ξεκινούσε τη ζωή του, να χαθεί τόσο άδικα. Γιατί κατ΄ εμέ το παιδί χάθηκε άδικα από αβλεψία των γιατρών. Το παιδί δεν μπορούσε να αναπνεύσει, αφού το έστειλαν για ακτινογραφία που είναι στα 30 μέτρα από τα εξωτερικά, και δεν μπορούσε να περπατήσει καλά καλά για να πάει να βγάλει ακτινογραφία», είπε αρχικά ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου στο Mega.

«Το παιδί στο σπίτι δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τον βήχα και τις ενοχλήσεις, δεν ένιωθε καλά. Είχε δυσφορία στην αναπνοή του. Τα νοσοκομεία στην επαρχία έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους, αυτό μας δείχνει αυτή η περίπτωση. Από αυτό που μας είπαν αναφορικά με την αιτία θανάτου, ήταν από πνευμονική εμβολή, αλλά περιμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις, που έχουν σταλεί στην Αθήνα».

Ξεσπά ο πατέρας του 28χρονου ποδοσφαιριστή: «Το παιδί μου χάθηκε από αδιαφορία των γιατρών, θα κινηθώ νομικά»

Σύρος: Ο πατέρας του 28χρονου ποδοσφαιριστή θα κινηθεί νομικά

«Θα κινηθώ νομικά, πρέπει να σώσουμε και άλλα παιδιά. Είναι δυνατόν αυτό που έχει γίνει; Αθλητές παιδιά, που προσέχουν την υγεία τους να παθαίνουν καρδιακές προσβολές; Είχαμε πάει σε 3 γιατρούς. Η δυσφορία ξεκίνησε από την προηγούμενη Πέμπτη, δεν έπινε, δεν κάπνιζε, είχε κάνει πριν από έναν μήνα όλες τις εξετάσεις με την ομάδα που έπαιζε και είχαν βγει καλές. Πήγαμε σε πνευμονολόγο, μας έστειλε σε καρδιολόγο, του είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και να πάει να παίξει και ότι η καρδιά του είναι σαν ταύρου, και αν νιώσει δυσφορία να σταματήσει.

Το παιδί πήγε στην προπόνησή του και μετά από 10 λεπτά σταμάτησε γιατί δεν ένιωθε καλά. Πιστεύω ότι το μεγάλο πρόβλημα ξεκίνησε από τη στιγμή που δεν κράτησαν το παιδί στο νοσοκομείο όταν είχε αυτές τις ενοχλήσεις», κατέληξε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Η διευθύντρια του Καραμανδάνειου «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κάτι δεν μας άρεσε»

Viral Αληθινή εξομολόγηση στο Tik Tok: Με απάτησε την ώρα που γεννούσα το παιδί του, χωρίσαμε αλλά….