Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τετάρτη, Νοέ 19, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Άσε τη μπριζόλα και ψήσε το πιο ζουμερό ψαρονέφρι. Δε θέλει κόπο!
food

Άσε τη μπριζόλα και ψήσε το πιο ζουμερό ψαρονέφρι. Δε θέλει κόπο!

Νάσος Μπετούγιας
Last updated: 2 Δεκεμβρίου, 2021 9:55 πμ
Νάσος Μπετούγιας
Published: 2 Δεκεμβρίου, 2021
Share
SHARE

Λίγο πριν τις γιορτές και καθώς πλησιάζυμε τα Χριστούγεννα τα σπίτι γεμίζουν, όλες οι παρέες μαζεμένες και δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για ψησίματα και κρασί. Μεταξύ των υπολοίπων, μην ξεχάσεις να ψήσεις και ψαρονέφρι, αφού πάντα η γεύση του σε δικαιώνει!

Αντρικιά συνταγή έτσι για να την εντυπωσιάσεις!

Υλικά

2 τεμάχια ψαρονέφρι περίπου 800 γραμμ.
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 πρέζα ρίγανη
2 πρέζες αλάτι
Χυμό 2 λεμονιών

Διαδικασία

Παίρνουμε τα κομμάτια κρέατος κι αφού τα στραγγίσουμε από τα υγρά τους και τα στεγνώσουμε σε απορροφητικό χαρτί τα περνάμε με μια στρώση μουστάρδας. Στο μεταξύ βάζουμε την γκριλιερα να κάψει αφού την αλείψουμε με λίγο λάδι. Όταν κάψει βάζουμε το ψαρονέφρι και πασπαλίζουμε με ρίγανη.

Αφήνουμε να σιγοψηθεί από τη μια πλευρά για να κλείσουν οι πόροι και να μείνει ζουμερό μέσα. Στη συνέχεια επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με την άλλη πλευρά.

Στον ενδιάμεσο χρόνο για να ελέγξουμε αν έχει ψηθεί το κρέας τραβάμε κάθετες χαρακιές με το μαχαίρι και γυρίζουμε να ψηθεί από την «χαρακωμένη» πλευρά. Ελέγχουμε το χρόνο ψησίματος ανάλογα με τα γούστα μας. Όταν θεωρούμε ότι είναι έτοιμο κάνουμε ένα τελικό σβήσιμο με χυμό λεμονιού και αλατίζουμε κατά προτίμηση.

Σερβίρουμε με πατάτες ή ρύζι και λαχανικά.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:μπριζόλαψαρονέφρι
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΝάσος Μπετούγιας
Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο nassos@koolnews.gr
Weather
21°C
Athens
scattered clouds
23° _ 21°
77%
6 km/h
Τε
21 °C
Πε
20 °C
Πα
20 °C
Σα
21 °C
Κυ
18 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Τραγωδία στο Τορόντο: Μάνα έπνιξε τα παιδιά της για «να συναντήσουν τον πατέρα τους» – Καταδικάστηκε σε ισόβια

Kool Team
3 Min Read

Νέος Κόσμος: Σοκάρει το βίντεο του άγριου ξυλοδαρμού – Πάνω από 10 γροθιές στον 58χρονο πριν ξεψυχήσει

Kool Team
2 Min Read

Βίαιη επίθεση στον Νέο Κόσμο: Θύμα καταγγέλλει πως ο 29χρονος δράστης είχε ιστορικό και «άγρια επιθετική συμπεριφορά»

Kool Team
3 Min Read

Revenge porn: Η Ράνια Τζίμα «καρφώνει» τον Παναγιωτόπουλο για την ποινή-χάδι

Kool Team
2 Min Read

You Might Also Like

foodkoolgirls

Ελένη Χατζίδου: Η νόστιμη μακαρονάδα της με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια

2 Min Read
Πως θα καταλάβετε αν ένα ψάρι είναι φρέσκο;
foodnewsWOW

Πώς θα καταλάβετε αν ένα ψάρι είναι φρέσκο;

3 Min Read
food

Οι σωστές πατάτες φούρνου – Τραγανές και απολαυστικές

5 Min Read
food

Πανδαισία χρωμάτων στο πιάτο σας: Πεντανόστιμη σαλάτα «Ουράνιο Τόξο»!

1 Min Read
food

Μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο. H Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαγειρεύει ζακυνθινό παστίτσιο

2 Min Read
food

Σπανακόρυζο: Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή

2 Min Read
food

Μάθετε τις βασικές τεχνικές μαγειρέματος, όπως το σοτάρισμα, το βράσιμο και το ψήσιμο.

1 Min Read
μπανοφι
food

Δεν έχεις ιδέα τι είναι το banoffee; ΕΙΣΑΙ ένας από εμάς. Συνταγή για μπανόφι από τον Άκη Πετρετζίκη

3 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?