Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τετάρτη, Δεκ 3, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Άσε τη μπριζόλα και ψήσε το πιο ζουμερό ψαρονέφρι. Δε θέλει κόπο!
food

Άσε τη μπριζόλα και ψήσε το πιο ζουμερό ψαρονέφρι. Δε θέλει κόπο!

Νάσος Μπετούγιας
Last updated: 2 Δεκεμβρίου, 2021 9:55 πμ
Νάσος Μπετούγιας
Published: 2 Δεκεμβρίου, 2021
Share
SHARE

Λίγο πριν τις γιορτές και καθώς πλησιάζυμε τα Χριστούγεννα τα σπίτι γεμίζουν, όλες οι παρέες μαζεμένες και δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για ψησίματα και κρασί. Μεταξύ των υπολοίπων, μην ξεχάσεις να ψήσεις και ψαρονέφρι, αφού πάντα η γεύση του σε δικαιώνει!

Αντρικιά συνταγή έτσι για να την εντυπωσιάσεις!

Υλικά

2 τεμάχια ψαρονέφρι περίπου 800 γραμμ.
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 πρέζα ρίγανη
2 πρέζες αλάτι
Χυμό 2 λεμονιών

Διαδικασία

Παίρνουμε τα κομμάτια κρέατος κι αφού τα στραγγίσουμε από τα υγρά τους και τα στεγνώσουμε σε απορροφητικό χαρτί τα περνάμε με μια στρώση μουστάρδας. Στο μεταξύ βάζουμε την γκριλιερα να κάψει αφού την αλείψουμε με λίγο λάδι. Όταν κάψει βάζουμε το ψαρονέφρι και πασπαλίζουμε με ρίγανη.

Αφήνουμε να σιγοψηθεί από τη μια πλευρά για να κλείσουν οι πόροι και να μείνει ζουμερό μέσα. Στη συνέχεια επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με την άλλη πλευρά.

Στον ενδιάμεσο χρόνο για να ελέγξουμε αν έχει ψηθεί το κρέας τραβάμε κάθετες χαρακιές με το μαχαίρι και γυρίζουμε να ψηθεί από την «χαρακωμένη» πλευρά. Ελέγχουμε το χρόνο ψησίματος ανάλογα με τα γούστα μας. Όταν θεωρούμε ότι είναι έτοιμο κάνουμε ένα τελικό σβήσιμο με χυμό λεμονιού και αλατίζουμε κατά προτίμηση.

Σερβίρουμε με πατάτες ή ρύζι και λαχανικά.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:μπριζόλαψαρονέφρι
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΝάσος Μπετούγιας
Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο nassos@koolnews.gr
Weather
17°C
Athens
scattered clouds
18° _ 16°
70%
4 km/h
Τε
17 °C
Πε
17 °C
Πα
17 °C
Σα
15 °C
Κυ
14 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Τραγικό τέλος για την influencer “Bikergirl” στην Κολομβία – Είχε πει «Ελπίζω να μην τρακάρων» λίγες ώρες πριν σκοτωθεί

Kool Team
2 Min Read

Ανδρέας Λοβέρδος για τη σύλληψη του γιου του: «Τον στηρίζω, αλλά δεν δικαιολογώ κάθε πράξη του»

Kool Team
2 Min Read

Λούτσα – Νέες διαστάσεις στο θανατηφόρο τροχαίο: Μετανιωμένος ο 29χρονος, νέα απολογία αύριο

Kool Team
3 Min Read

Σίσσυ Χρηστίδου: Σε σοκ τα τελευταία χρόνια – «Δεν θέλω να μπει άντρας στο σπίτι όσο τα παιδιά μου είναι εκεί»

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

food

Ροδοψημένες πατάτες φούρνου με λιωμένη παρμεζάνα και ελαιόλαδο

1 Min Read
food

Πρωτότυπο αλλά πάντα πεντανόστιμο – Συνταγή για παστίτσιο με φύλλο

2 Min Read
μιλφειγ κωνσταντινισης η συνταγη
foodMedianewsShowbiz

Ζαχαροπλαστική: Μιλφειγ Κωνσταντινίδης η γνησια συνταγη

3 Min Read
food

Ζυμαρικά με ροκφόρ και σταφύλια: Μια δροσερή και γευστική σαλάτα για ζεστές μέρες

1 Min Read
food

Πόσο λατρεύεις τη σοκολάτα; 10 πράγματα που δεν γνώριζες γι΄ αυτή! [εικόνες]

1 Min Read
food

Συνταγή ριγκατόνι 4 τυριά από το Koolnews και θα γλείψεις μέχρι και το τραπεζομάντηλο

2 Min Read
food

Αλοιφή για όλα τα γούστα! Συνταγή για σπιτική τυροκαυτερή από τον Τάσο Αντωνίου

1 Min Read
food

Σπανακόρυζο: Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?