in ,

Ελένη Χατζίδου: Η νόστιμη μακαρονάδα της με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια

Η 41χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζει τα καλύτερα φαγητά για τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, και την κορούλα τους

Η Ελένη Χατζίδου μας έχει χαρίσει συντροφιά με τα singles της, μεταξύ οποίων είναι τα «Δε Θα Σε Περιμένω», «Χειρότερα», «Εγώ Θα Βγω» και «Δε Θα Πας Πιο Πέρα». Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη με τον personal trainer Ετεοκλή Παύλου και οι δυο τους έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Μελίτα.

Σύσσωμη η οικογένεια! Ο Ετεοκλής Παύλου, η Ελένη Χατζίδου και η γλυκιά κορούλα τους, Μελίτα

Πέρα από μουσική, η 41χρονη τραγουδίστρια αγαπά τη μαγειρική! Χώνεται καθημερινά στην κουζίνα της και μεγαλουργεί! Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης 23/2, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία και δύο βίντεο από την κουζίνα της, όπου φτιάχνει μία νόστιμη μακαρονάδα με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια!

Διαφήμιση

«Μαντέψτε τι ετοιμάζω σήμερα…Μου έλειψε μία λαχταριστή μακαρονάδα με μανιτάρια» γράφει στη λεζάντα της παραπάνω φωτογραφίας της, στην οποία την βλέπουμε να στέκεται μπροστά από τον πάγκο της κουζίνας, να κρατά μία κατσαρόλα και να είναι έτοιμη να ξεκινήσει το μαγείρεμα.

Στο επόμενο βίντεο, η τραγουδίστρια δείχνει τα υλικά που χρησιμοποιεί για το εν λόγω φαγητό και σημειώνει: «Είναι να μην πω στην κουζίνα! Πάντα με προσοχή στις θερμίδες!».

Στο selfie βίντεο που ακολουθεί, λέει στους περισσότερους από 381.000 followers της, με υπερηφάνεια: «Παιδιά, έφτιαξα μία μακαρονάδα μούρλια. Συνταγή δική μου!». Ακόμη, αναφέρει πάνω στο βίντεο: «Παιδιά, δε βάζω τρελά πράγματα μέσα στη σάλτσα! Μανιτάρια, πιπεριές(φυσικά αν έχεις πολύχρωμες, ακόμα καλύτερα), βούτυρο, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και κρέμα γάλακτος light. Δεν βράζω πολύ τα μακαρόνια μου».

Όπως φαίνεται, η Ελένη Χατζίδου δεν αφήνει ποτέ νηστικούς τον άνδρα της ζωής της, Ετεοκλή Παύλου, και την κορούλα τους, το Μελιτάκι. Επιπλέον, η μακαρονάδα αποτελεί ένα γρήγορο, εύκολο και νόστιμο φαγητό και είναι ιδανικό αν θέλετε να φτιάξετε κάτι σε μισή ώρα, το οποίο θα χορτάσει εσάς και τους αγαπημένους σας!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Δανάη Παππά: Τα πουλόβερ της είναι ό,τι πρέπει για να κυκλοφορείτε πάντα με στυλ

Πολυμυοσίτιδα: Η χρόνια και σπάνια ασθένεια της Ρούλας Κορομηλά