Φόρμα αναζήτησης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚA

Σκεφτόταν και αύξηση της θητείας ο Πάνος Καμμένος

Τρίτη, 29. Δεκεμβρίου 2015 - 8:45
Σκεφτόταν και αύξηση της θητείας ο Πάνος Καμμένος - Κεντρική Εικόνα

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί για τις σκέψεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, σχετικά με το θέμα της στρατιωτικής θητείας κάνει σήμερα ο «Βηματοδότης».

Αφού τονίζει ότι ο κ. Καμμένος παίρνει πίσω όσα εξήγγειλε για στράτευση των γυναικών αποκαλύπτει ότι στις σκέψεις του υπουργού ήταν και η αύξηση της θητείας, όμως η αντίδραση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ τον υποχρέωσε να μην κάνει πράξη τη σκέψη του αυτή. Αναλυτικά το δημοσίευμα του «Βηματοδότη»:

Τα παίρνει πίσω τώρα τα όσα εξήγγειλε για υποχρεωτική στράτευση γυναικών ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένος. Βεβαίως δεν το λέει ευθέως ότι μπαίνει στο ψυγείο η πρωτοβουλία του, αλλά αφήνει να διαρρεύσει ότι «μια κουβέντα κάναμε, μια σκέψη ήταν, μια πρόταση και τίποτα άλλο».

Και τούτο βεβαίως γίνεται μετά το «άδειασμα» που του έγινε από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση (περιλαμβανομένου, όπως έμαθα, και του Μαξίμου, που και αυτό διέρρεε ότι δεν περιλαμβάνεται η στράτευση γυναικών στο κυβερνητικό πρόγραμμα), αλλά και από το κόμμα.

Εκείνο που πιθανόν να μη γνωρίζετε είναι ότι υπήρχαν και άλλες «σκέψεις» ή «κουβέντες» από το υπουργείο Αμυνας. Οπως ας πούμε αύξηση της θητείας στους 12 μήνες, πλην όμως προτού καν δημοσιοποιηθεί η «σκέψη» έδειξε τα δόντια της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και σταμάτησε.

Διαβάστε περισσότερα:

Η συγγνώμη του Νικήτα - Κεντρική Εικόνα
Το χθεσινό επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη να χαρακτηρίζει «Μαντάμ Τσακαλώτου» τον Ευκλείδη Τσακαλώτο προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, πέρα από τις πεζοδρομιακές εκφράσεις που...
Ο χρησμός του Ευκλείδη Τσακαλώτου - Κεντρική Εικόνα
Ο υπουργός Οικονομικών κατάφερε για άλλη μια φορά να κλέψει την παράσταση στη Βουλή. Ποιος χρησμός του δυσκόλεψε ακόμα και τον Νίκο Δένδια; Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες:...
Παραλήρημα Κασιδιάρη στη Βουλή, με αναφορές σε… «Μαντάμ Τσακαλώτου» και «κοντάρια» (vid) - Κεντρική Εικόνα
«Μαντάμ Τσακαλώτου» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τον Ευκλείδη Τσακαλώτο από το βήμα της Βουλής, σε μια ακόμα επίδειξη απρεπούς...

Best of internet