Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

H μεγάλη αποκάλυψη του Ντάνου που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα στο Survivor!

Πέμπτη, 20. Απριλίου 2017 - 20:17
Όταν η κοσμική ενέργεια συναντά τη… ζήλια ή αλλιώς πως η Πασχάλη μας έκανε να λατρέψουμε τον Ντάνο - Κεντρική Εικόνα

Πραγματική… βόμβα θα σκάσει απόψε το βράδυ στο νέο επεισόδιο του Survivor, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα προβεί σε μία αποκάλυψη που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Ο αγαπημένος Ντάνος του κόσμου αναμένεται να επιβεβαιώσει ένα από τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει τελευταία και μάλιστα δεν αποκλείεται ακόμα και να αλλάξει την γνώμη του κόσμου για την λεγόμενη «κλίκα».

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως η αποκάλυψη αυτή είναι πιθανό ακόμα και να οδηγήσει στην αποχώρηση του παίκτη των διάσημων από το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το συμβάν που θα οδηγήσει πιθανότατα σε ανατροπές θα μιλήσει ο ίδιος ο Αγγελόπουλος. Πριν από λίγο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες πως ο Ντάνος είχε μεταβεί σε ένα κοντινό χωριό και αντάλλαξε κουβέρτες με φαγητό.

Τέλος όσον αφορά το ποιος θα αποχωρήσει σήμερα, οι πληροφορίες  αναφέρουν πως αυτός που θα πει «αντίο» στον Άγιο Δομήνικο θα είναι ο Λάμπρος Χούτος.

Διαβάστε περισσότερα:

Σηκώνεται ξημερώματα για να δει Survivor: Η γιαγιά Νίτσα από την Αυστραλία που έγινε viral (vid) - Κεντρική Εικόνα
Είναι Πόντια, είναι δυναμική και αθυρόστομη. Πρόκειται για την γιαγιά Νίτσα που έγινε viral στο διαδίκτυο αφού βλέπει φανατικά Survivor! Η 79χρονη γιαγιά Νίτσα είχε κλέψει την...
Ο Μάικ Παπαδάκης κάνει τέχνη, χρησιμοποιώντας μεγεθυντικό φακό (pics) - Κεντρική Εικόνα
Ο τριαντάχρονος κινηματογραφιστής Μάικ Παπαδάκης, από την πολιτεία του Κολοράντο, κάνει τέχνη πάνω σε ξύλο, χρησιμοποιώντας διαθλούμενο και ανακλώμενο ηλιακό φως μέσω μεγεθυντικού...
Όλο και περισσότερο θα χάνουν οι άνθρωποι τον ύπνο τους λόγω του κλίματος - Κεντρική Εικόνα
Περισσότερες νύχτες αϋπνίας θα φέρει η κλιματική αλλαγή στο μέλλον. Καθώς το θερμόμετρο του πλανήτη θα ανεβαίνει και οι νύχτες σταδιακά θα γίνονται πιο ζεστές από ό,τι συνήθως, οι...

Best of internet