in ,

Ζώδια: Δείτε τις προβλέψεις για Σήμερα Κυριακή 22-09

Οι προβλέψεις για Σήμερα Κυριακή 22-09-2019!Κριός
Αλλάξτε οπτική γωνία στον τρόπο που βλέπετε τις καταστάσεις και τα ζητήματα που σας απασχολούν και επηρεάζουν τη δουλειά σας αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή σήμερα, φίλοι Κριοί, η όψη της ημέρας σας παροτρύνει να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα σε οποιονδήποτε τομέα, να βγάλετε το δεσμό σας από τα αδιέξοδα και…..

τις παρεξηγήσεις, να διώξετε τη ρουτίνα και τη στασιμότητα από τη σχέση σας, έλκοντας το αντίθετο φύλο με μια σημαντική και ουσιαστική προσωπική σας θυσία.
Ταύρος
Αναπτύξτε σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, τα οράματα και τα πλάνα που σχεδιάζετε για το μέλλον, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ζητώντας τη γνώμη και την άποψη των αγαπημένων σας προσώπων και των συναδέλφων σας. Ίσως πρέπει να επιστρατεύσετε έναν πιο πειθαρχημένο τρόπο σκέψης και να λειτουργήσετε περισσότερο οργανωμένα για να πραγματοποιηθούν οι συναισθηματικές σας επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας, για να πάψετε να βλέπετε γύρω σας εχθρικότητα και αντιπαλότητα.
Δίδυμοι
Καλοδεχθείτε σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, τη βοήθεια και την υποστήριξη αγαπημένων φίλων και ατόμων από το συγγενικό σας περιβάλλον, παραδεχτείτε πως υπάρχει γύρω σας ένας θησαυρός από έμψυχο υλικό, που μπορείτε να ακουμπήσετε και να εμπιστευτείτε στις δύσκολες στιγμές σας. Κάντε ένα διάλειμμα σήμερα από το φόρτο της δουλειάς σας, για να ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας ζωή, βγάζοντας τη σχέση σας από το τέλμα και την ανία, για να βρείτε το δρόμο της απόλυτης, συναισθηματικής ευτυχίας.
Καρκίνος
Αφοσιωθείτε σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, περισσότερο στην επίτευξη των υλικών και πρακτικών σας στόχων, δείξτε αποφασιστικότητα και οργανωτικότητα στις υποθέσεις που έχετε αναλάβει να διεκπεραιώσετε στη δουλειά σας, ανοίξτε την αγκαλιά σας με ζεστασιά και τρυφερότητα στον ερωτικό σας σύντροφο, μαγνητίστε το ταίρι σας με την αισιοδοξία και τη σιγουριά σας, ο δεσμός σας μπορεί να πλημμυρίσει από αισθησιασμό και πάθος, αρκεί να εμπιστευτείτε τις αρετές, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.
Λέων
Μπαίνετε σε ατέρμονες συζητήσεις και διαβουλεύσεις σήμερα, φίλοι Λέοντες, που ίσως επαναλαμβάνονται στην καθημερινότητά σας χωρίς να λύνουν όμως τα σημαντικά και διαρκή προβλήματα στη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή. Επενδύστε στη δυνατή σας θέληση και την πραγματική σας βούληση για να βγείτε από τις συμπληγάδες των διλημμάτων στην ερωτική σας ζωή, επιλέξτε τη στρατηγική που θα ακολουθήσετε για να βρεθούν απαντήσεις στο δεσμό σας, αποκτήστε το πάνω χέρι στη σχέση σας.
Παρθένος
Η εύνοια που έχετε σήμερα σε οικονομικά και εργασιακά θέματα, αγαπητοί Παρθένοι, είναι μεγάλη, συνεχίστε τις προσπάθειές σας για να βελτιώσετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση, δείξτε με ειλικρίνεια τη συναισθηματική και αισθησιακή απόλαυση που αισθάνεστε με τον ερωτικό σας σύντροφο, προετοιμαστείτε για έντονες στιγμές, που θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση και θα φέρουν στο δεσμό σας την απόλυτη λύτρωση από τα σκαμπανεβάσματα.
Ζυγός
Ρίξτε τους τόνους και αφήστε στην άκρη τους διαπληκτισμούς σήμερα, φίλοι Ζυγοί, με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος ρήξης στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις, αν επιμείνετε να περάσει το δικό σας με έντονους διαξιφισμούς και αψιμαχίες. Δείξτε τη συγκαταβατικότητα και την καλή σας θέληση στον ερωτικό σας σύντροφο, ακόμα κι αν δεν πιστεύετε πως το δικαιούται, πάρτε κουράγιο και δύναμη από τη σοφία και την ερωτική σας εμπειρία.
Σκορπιός
Κρατήστε σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, τις σωστές αποστάσεις από άτομα και καταστάσεις που επιβαρύνουν την καθημερινότητά σας, που σας προκαλούν θλίψη και άγχος, που εμποδίζουν τις σκέψεις και τις ιδέες σας να οργανώσουν το μέλλον. Σκεφτείτε πως ο αυθορμητισμός είναι κατάλληλος σε ελάχιστες περιπτώσεις και μπορεί να σας αναγκάσει να οπισθοχωρήσετε στις αντιλήψεις και τα πιστεύω σας, γι’ αυτό και σύμφωνα με τις πλανητικές συγκυρίες, είναι απαραίτητο να ελέγξετε τον εκνευρισμό και το θυμό σας.
Τοξότης
Η σημερινή μέρα φίλοι Τοξότες, δημιουργεί περισσότερες υποχρεώσεις στην επαγγελματική σας καριέρα και την κοινωνική σας καθημερινότητα, επισπεύδει τις εξελίξεις που περιμένετε στη συναισθηματική σας ζωή, ανάβει τη σπίθα του πάθους και της σεξουαλικότητας στο δεσμό σας, ενώ την ίδια στιγμή χρειάζεται να κινηθείτε με πρωτοτυπία και να μην ακούτε τις συντηρητικές φωνές του περιβάλλοντός σας, οι οποίες προσπαθούν να σας επηρεάσουν, εξυπηρετώντας τα δικά τους κίνητρα και συμφέροντα.
Αιγόκερως
Αν κάνετε σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, δυναμικά, δημιουργικά και αποφασιστικά βήματα στη δουλειά σας και την προσωπική σας καθημερινότητα, είναι βέβαιο πως θα οδηγηθείτε σε σοβαρά και σταθερά επιτεύγματα, που αξίζουν τις προσπάθειές σας και θα επιφέρουν οικονομική βελτίωση και ατομική δικαίωση στο κοντινό μέλλον. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να φανείτε ειλικρινείς και να αντικρύσετε κατάματα τον ερωτικό σας σύντροφο και τις αντίξοες καταστάσεις που έχουν προκύψει στο δεσμό σας.
Υδροχόος
Αρκετές συνομιλίες, επαφές, συμφωνίες και διαβουλεύσεις με σημαίνοντα πρόσωπα και ανωτέρους στη δουλειά σας, συνθέτουν το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, φίλοι Υδροχόοι, που για να πετύχουν, πρέπει να πραγματοποιηθούν πάνω σε σταθερές βάσεις και να χτιστούν σε σοβαρά και όχι σαθρά θεμέλια. Η τύχη είναι μαζί σας και στον έρωτα, οι ζευγαρωμένοι αφεθείτε στη ζεστασιά και τη στοργή του δεσμού σας, οι αδέσμευτοι επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε μια καινούρια, αισθησιακή γνωριμία.
Ιχθείς
Κλείστε σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, όσες περισσότερες οικονομικές εκκρεμότητες μπορείτε, προσπαθήστε με όλες τις δυνάμεις σας για το καλύτερο στο χώρο της δουλειάς σας, ενδιαφερθείτε για την αρμονικότητα και την ειρηνική ατμόσφαιρα στη συναισθηματική σας ζωή. Έχετε ρομαντική και τρυφερή διάθεση για τον ερωτικό σας σύντροφο, διαθέτετε την απαραίτητη φαντασία και ευαισθησία που χρειάζονται για να ισορροπήσει και να γαληνέψει η σχέση σας, μην υιοθετείτε μια υπεραισιόδοξη και τολμηρή στάση.

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς. Email επικοινωνια στο [email protected]